OVO SE NE PROPUŠTA: Buzzcocks, Urban, Rambo i Elvis na Arsenalu! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Milan Josipović

rezervišite 22. jun!

OVO SE NE PROPUŠTA: Buzzcocks, Urban, Rambo i Elvis na Arsenalu! (FOTO)(VIDEO)

Legendarni pank sastav Buzzcocks nastupiće 22. juna na Garden Stage-u Arsenal Festa 07!
Objavljeno: 14:37h

Među prvim poznatim imenima Gardena su i 22. juna slovenački ska-pank-rege-metal-rok bend Elvis Jackson, kao i 24. juna hrvatski alternativni muzičar Damir Urban i legendarni Rambo Amadeus!

Prethodno je kao prvo ime Main Stage-a Arsenala najavljen za 22. jun legendarni treš metal bend Anthrax!

foto: f

Na Arsenalu prvi put sviraju Buzzcocks, čuveni po klasicima kakvi su "Ever Fallen in Love", "Promises", "What Do I Get?" i "Harmony In My Head", koji spadaju među najuticajnije i najznačajnije britanske pank bendove uz Sex Pistols, Clash i Damned.

Malobrojni se mogu pohvaliti da poseduju dugovečnost i očuvanu energiju u proizvodnji naizgled beskrajanog niza istinski originalnih i fantastičnih pop pesama, kakve gitaristi Pit Šeli (Pete Shelley) i Stiv Digl (Steve Diggle) uporno isporučuju već četiri decenije!

"Dobićete Bazkoks u najboljem izdanju! Kad se spoje naše dve gitare nastane Bazkoks magija!", poručuje Digl.

Prvi put na Arsenal dolazi i Damir Urban, jedan od najznačajnijih i najosobenijih hrvatskih rok muzičara u poslednjih dvadeset godina, koji iza sebe ima hitove kao što su "Astronaut", "Nebo", "Black Tatoo", "Odlučio sam da te volim", "Mala truba", "Mjesto za mene", "Magnet"...

"Nastupam sa sekstetom, zvuk je više gruvi, džezi, nadam se da će publika jednako uživati kao i mi dok sviramo", kaže Rambo Amadeus, koji je već "poodavno" svirao na Arsenalu, na prvom izdanju festivala 2011. godine.

Premijerno na Arsenalu je i Elvis Jackson, koji priređuje koncerte nabijene energijom već 20 godina, a njihovo jedinstveno scensko prisustvo i šest studijskih albuma doneli su im status jednog od najboljih koncertnih bendova Slovenije.

Arsenal Fest 07 biće održan u Kragujevcu 22, 23. i 24. juna. U promo periodu komplet ulaznica za sve tri večeri Arsenala 07 košta samo 1.800 dinara, dok je pojedinačna ulaznica 1.000 dinara. Prodaja ide preko mreže Eventim: Ulaznice za Arsenal 07 se mogu naći i u Domu omladine Kragujevca, Branka Radičevića 1: Nedelja od 12:00-20:00 | Ponedeljak od 09:00-21:00 Arsenal se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom - u "Kneževom arsenalu", bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka, i u zelenilom bogatoj "Zastavinoj bašti", kao i u obližnjoj rustičnoj "Čaurnici".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.