Otkazan Evropski šampionat slem poezije, sledi svetski Poetski maraton u zatvorenom - poziv učesnicima
Foto: Poezin Slam Studio

slem poezija

Otkazan Evropski šampionat slem poezije, sledi svetski Poetski maraton u zatvorenom - poziv učesnicima

Evropski slem šampionat trebalo je da bude održan u Italiji 21. marta za Međunarodni dan poezije, ali zbog odluke italijanske vlade, italijanski slemeri su morali da otkažu kompletan događaj. Ipak, oni nisu ovo prihvatili tek tako i predali se depresiji, pa su rešili da nešto preduzmu sa ciljem da podignu svest u vezi sa virusom COVID-19.

Objavljeno: 13:24h

Odlučili su da organizuju dvadesetčetvoročasovni poetski događaj onlajn preko svih glavnih kanala, kako bi pomogli koliko je u njihovoj moći onima koji su pogođeni virusom. Putem prenosa uživo naći ćete sve informacije o događaju, kao i šta je potrebno da donirate u ovu svrhu (ako želite).

Od 00 do 24 GMT+1 Simone Savođin (Simone Savogin) će biti vodtelj za pesnike iz celog sveta u strimingu uživo na Youtubeu i na drugim kanalima, sa specijalnim događajima. Ako želite da učestvujete možete popuniti ovaj fomular do 18. marta 18 at 23:59.

Nadajući se da će imati učesnike iz celog sveta, organizatori naglašavaju da je to spontani i dobrotvorni projekat, a ne mesto gde je kul pojaviti se. U slučaju da odziv bude preveliki, ovde su uputstva šta drugo možete da uradite da biste učestvovali na drugačiji način.

Šta vam je potrebno da biste učestvovali? Pesma i smartfon.

Ako imate na raspolaganju, možete koristiti i bolju kameru ili bolji mikrofon, tako da užitak svih bude veći. Set lista će se ažurirati redovno.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.