LEGENDARNOM GLUMCU IZ "MUĆKI" DIJAGNOSTIFIKOVAN RAK! Fanovima poručio samo JEDNO
Patrik Marej, Foto: Youtube/BBC Comedy Greats

tužno

LEGENDARNOM GLUMCU IZ "MUĆKI" DIJAGNOSTIFIKOVAN RAK! Fanovima poručio samo JEDNO

Patrik Marej je odigrao ulogu Mikija Pirsa u 20 epizoda "Mućki"

Objavljeno:

Glumcu Patriku Mareju, kojeg znamo po ulozi Mikija Pirsa u seriji "Mućke", dijagnostikovan je rak nakon što je doktor otkrio maligni tumor na plućima. On je potvrdio ovu vest u utorak uveče, dok je javno podržavao novi nagon vlade Velike Britanije da se ide na preventivne preglede, pie "Daily Mail".

- Naravno, želeo sam da moji zdravstveni problemi ostanu privatna stvar, ali neuspeh da u potpunosti sakrijem ovo bilo bi sebično. Zahvaljujući mom ultrazvuku imam šansu za borbu. To je pokazalo da su mojim organima potrebni dalji pregledi i da su uočeni tumori. To je dovelo do PET skeniranja koje pokriva mnogo veću oblast. Na moje divno iznenađenje ove lezije nisu bile kancerogene, ali skener je našao kancerogeni tumor u mojim plućima. Ovo je od tada uklonjeno - napisao je glumac na Tviteru i dodao:

- Sada tvitujem, što ne bi bio slučaj da nisam imao ultrazvuk pre nekoliko meseci. 'Mnogi ljudi svode ove simptome na starost i nelagodnost da jednostavno imaju slab stomak. Molim vas, ne ignoriši to ako istraje. Što se mene tiče, i zahvaljujući Nacionalnom zdravstvenom sistemu, sada mogu da vidim isti prelepi horizont kao i ti - napisao je on.

Mućke
foto: prtsc/iFL TV

Patrik Marej je odigrao ulogu Mikija Pirsa u 20 epizoda "Mućki" tokom 22 godina emitovanje ove serije.

mućke, bojsi
foto: Print Screen Youtube

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.