BILI SU U TAJNOJ VEZI 26 GODINA! Nikada nije hteo da ostavi ŽENU zbog nje, a umrlo joj je na RUKAMA (FOTO)
Ketrin Hepbern i Spenser Trejsi, Foto: Profimedia

filmska ljubav

BILI SU U TAJNOJ VEZI 26 GODINA! Nikada nije hteo da ostavi ŽENU zbog nje, a umrlo joj je na RUKAMA (FOTO)

Upoznali su se na setu filma "Woman of the Year" 1942. godine i ubrzo započeli ljubavnu vezu koja će trajati sve do njegove smrti 1967. godine

Objavljeno:

Zajedno su glumili u devet filmova, a za njihovu su ljubav znali svi - iako on nikad nije ostavio svoju suprugu.

Ketrin Hepbern i Spenser Trejsi zajedno su bili 26 godina, ali nikad zapravo.

Njihova je veza bila javna tajna, ali Trejsi, tradicionalni katolik irskih korena, nije mogao da podnese grižu savesti koja bi usledila zbog razvoda braka sa njegovom ženom Luiz, sa kojom je imao dvoje dece.

1 / 7 Foto: Profimedia

Ketrin je jedna od najvećih ikona Holivuda ikad, ali za njega, kako je rekla, učinila bi sve jer je bio "apsolutno neodoljiv".

Kada su se upoznali, Trejsi je već bio poznati preljubnik. Od supruge Luize davno se otuđio, pogotovo nakon što su shvatili da je njihov sin Džon rođen gluv.

Imao je afere sa Selenom Rojl, Beti Hanom, Loretom Jang, Ingrid Bergman, Džoan Kraford, Bet Dejvis... A nakon što su počeli ljubovati, nije bio veran ni Ketrin.

"Zašto do đavola ne nađeš nekog tipa sa kojim ćeš se venčati i imati porodicu? Kad ostariš bićeš sasvim sama", rekao joj je reditelj Klarens Braun, na šta je Hepbern rekla: "Da, i sećaću se ovih zabavnih vremena."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.