HOĆE LI INSPEKTOR JAKOVLJEVIĆ KONAČNO SAZNATI KO MU JE UBIO OCA? Sve o petoj sezoni naše HIT SERIJE (VIDEO)
Ubice, Foto: Printscreen

nastavak intrigantne serije

HOĆE LI INSPEKTOR JAKOVLJEVIĆ KONAČNO SAZNATI KO MU JE UBIO OCA? Sve o petoj sezoni naše HIT SERIJE (VIDEO)

Istraga ide u nekoliko pravaca, đaci u početku ne sarađuju, zastrašeni.

Objavljeno:

Ubice mog oca 5 čije je emitovanje premijerno počelo od 8. januara u 21.00 na kanalu Superstar TV, a od 12. januara sredom i četvrtkom na TV Prva od 22.00, donosi razrešenje ubistva oca glavnog junaka Aleksandra Jakovljevića – Mileta.

Neke stvari i događaji u toj prošlosti biće neočekivane i teške i onda, kada se otkriju, promeniće živote mnogih iako su se desile pre nekoliko godina. U toj prošlosti vidimo i Branku, po mnogima najomiljeniji lik koji verno prati Mileta. Razumećemo kad upoznamo Mileta zašto Aleksandar nikad nije mogao da ga prežali i preboli i zašto je misija čitavog njegovog života bila da utvrdi ko mu je ubio oca kog je voleo najviše na svetu.

1 / 5 Foto: Printscreen/Superstartv

Glavna linija sadašnjeg vremena i istraga drugih inspektora bavi se temom vršnjačkog nasilja. Priča počinje nestankom 18-ogodišnjeg momka, učenika četvrtog razreda ugledne beogradske gimnazije.

Klupko počinje da se razmotava kada inspektori saznaju da se u istoj školi desilo i samoubistvo drugog učenika. Istraga ide u nekoliko pravaca, đaci u početku ne sarađuju, zastrašeni. Istraga nas vodi kod kroz bolne puteve njihove svakodnevice ali i kroz nepravovremeno reagovanje institucija i okoline na vršnjačko nasilje.

Uloge tumače: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Slaviša Čurović, Nina Janković Dičić, Mirjana Karanović, Slavko Štimac, Marko Vasiljević, Isidora Građanin, Peđa Bjelac, Sloboda Mićalović, Marko Gvero, Milena Vasić, Branislav Tomašević i drugi.

Od novih glumaca priključuju se : Branka Katić, Zoran Cvijanović, Goran Šušljik, Tanja Pjevac, Petar Božović, Goran Šušljik, Sanja Moravčić, Vladan Gajović (u ulozi Aleksandrovog oca Mileta) i mnogi mladi glumci među njima glavnu ulogu tumači (lik Dajane) Sara Simović.

Serija ima 12 epizoda. Kreatori serije su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, scenario Nataša Drakulić, reditelj Maša Nešković.

(Espreso/Filmitv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.