SKANDAL! Kris Not više neće biti ZVERKA
Seks i grad, Foto: Profimedia

eskalacija

SKANDAL! Kris Not više neće biti ZVERKA

Poslednji kameo 'gospodina Zverke' zvanično je izbačen iz kraja sezone "And Just Like That", nakon niza optužbi protiv glumca za seksualni napad protiv Krisa Nota koji je usledio nakon premijere povratničke serije.

Objavljeno:

Prema izveštaju "TVLine"-a, Poslednja epizoda prati Keri Bredšo dok "odlazi na pariski most Pont des Arts da bi rasula Zverkin pepeo u reku Senu", a ta scena podrazumevala je da se Kris Not, kao Zverka, pojavi pred svojom udovicom, tako da ona konačno može da preboli njegovu šokantnu smrt.

1 / 17 Foto: Profimedia

Izvršni radnici HBO Maks-a su navodno odlučili da "kratki snimak koji je Not imao sa Parker na lokaciji u Parizu nije sastavni deo scene" i odlučili su da ga uklone u kontekstu zabrinjavajućih nedavnih događaja.

Zverka gubi poslove, angažovao advokata Bila Kozbija Podsetimo, četiri žene - Zoe, Ava, Lili i Lisa Džentajl - istupile su, odvojeno, sa optužbama protiv Nota, tvrdeći da ih je seksualno zlostavljao između 2002. i 2015.

Uprkos insistiranju glumca da su priče lažne, član ekipe "Seks i grad" je od tada izgubio angažman u "The Equalizer", a otpušten je iz agencije "A3 Artists".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.