Pogledajte prvi trejler iz filma „Vojna akademija 3 – novi početak“ (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

Premijera

Pogledajte prvi trejler iz filma „Vojna akademija 3 – novi početak“ (VIDEO)

Za sve verne fanove koji su strpljivo čekali, posle tri godine stiže uzbudljivi filmski nastavak filma „Vojna akademija 3 – novi početak“.
Objavljeno: 23:03h

Premijera u Beogradu zakazana je za utorak 8. novembar u Sava centru, a u Novom Sadu, 9. novembra u bioskopu Arena Cineplexx. Nakon toga uslediće premijere i prikazivanje u bioskopima, kao i putem mreže mobilnih bioskopa, širom Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona gledalaca nastavlja svoje avanture. Poznata lica, zatičemo dve godine pošto su diplomirali.

Profesionalne obaveze prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ovi ambicioznih mladih ljudi koje veže prijateljstvo za ceo život.

foto: Printscreen Youtube

Istovremeno, počinje upis novih kandidata na Vojnu akademiju, među kojima se izdvajaju Gruja i Bugi, dva nerazdvojna druga, Ika super inteligentan buntovnik, šarmantna brbljivica Ceca, tajanstvena i pomalo usamljena Anđela i Maša, devojka koja na Akademiji vidi beg od posesivne majke.

Ono što će njima biti najvažnija zajednička lekcija je spoznaja da Vojna akademija nije samo vojna škola, već škola života.

13 godina bez legende! Da li znate ko je i zašto Čkalji dao čuveni nadimak?

Novi nastavak „Vojne akademije“ donosi nove profesionalne i ljubavne zaplete i prepliće sudbine junaka jedne od najgledanijih serija.

Tu su dobro poznati junaci, sada - u oficirskim uniformama: Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Tamara Dragičević, kao i Ljubomir Bandović, Nebojša Milovanović, Miloš Timotijević, Olga Odanović, Ivana Mihić, Mladen Nelević, Olivera Viktorović, Predrag Smiljković, Milica Mihajlović, Jelica Sretenović, Goran Radaković.

foto: Print Screen Youtube

Stigla je i nova generacija glumaca: Vučić Perović, Đorđe Stojković, Anđela Jovanović, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Gordana Paunović.

Scenarista, po motivima priče Gordana Mihića, je Boban Jevtić, koscenarista Milan Konjović, a producent Nebojša Nele Garić.

Ulaznice za premijeru filma „Vojna akademija 3 – novi početak“ su u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama Sava centra i prodajnim mestima Eventima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.