Junak kultnog filma "SAM U KUĆI" postao otac u 40. godini: Sinu dali ŽENSKO IME zbog njegove MRTVE SESTRE
Par je u vezi od 2017. godine, a Kalkin je skoro devet godina bio u vezi sa Milom Kunis, pre raskida 2011. godine, Foto: Profimedia

prinova

Junak kultnog filma "SAM U KUĆI" postao otac u 40. godini: Sinu dali ŽENSKO IME zbog njegove MRTVE SESTRE

Brenda Song porodila se 5. aprila, a oni su dugo krili njenu trudnoću sve dok joj stomak nije postao prilično vidljiv

Objavljeno:

Zvezda filma "Sam u kući" Mekoli Kalkin i njegova partnerka, glumica Brenda Song, dobili su sinčića kojeg su nazvali Dakota, prema njegovoj preminuloj sestri.

Mekoli Kalkin
foto: Profimedia

Brenda Song porodila se 5. aprila, a oni su dugo krili njenu trudnoću sve dok joj stomak nije postao prilično vidljiv. Prošle godine su uslikani i dok su šetali sa kućnim kućnim ljubimcima, a u dečjim kolicima su umesto bebe gurali mačku. 39-godišnji Kalkin ranije je govorio o svojoj želji da osnuje porodicu sa bivšom zvezdom Dizni kanala. Par je u vezi od 2017. godine, a Kalkin je skoro devet godina bio u vezi sa Milom Kunis, pre raskida 2011. godine.

Mekoli Kalkin
foto: Profimedia

Kalkina je tokom detinjstva maltretirao otac koji je prilično trošio novac svog sina. Kada Kalkin nije želeo da glumi, njegov otac Kit ga je prisiljavao da to čini zbog čega je nesrećni dečak u tinejdžerskim godinama na kraju počeo da konzumira opijate i danas ne liči na sebe.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Super žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.