DUPLA DOZA HUMORA NA VAŠEM OMILJENOM KANALU: Zarazite se smehom uz kultne serije na Klasik TV-u
Zarazite se smehom, Foto: Promo

URNEBESNI LIKOVI

DUPLA DOZA HUMORA NA VAŠEM OMILJENOM KANALU: Zarazite se smehom uz kultne serije na Klasik TV-u

Uz ove komedijaške klasike garantujemo da vam dobrog raspoloženja neće nedostajati

Objavljeno:

Danas, 6. aprila, na Klasik TV-u počinju s emitovanjem dve legendarne serije koje će vas svojim humorom prikovati uz male ekrane. Sigurni smo da nam svima ovog proleća treba doza smeha i urnebesnih likova, zato se udobno smestite i uživajte u epizodama serija „Bela lađa“ i „Kamiondžije“.

Hit seriju iz 2006., „Bela lađa“, gledamo od danas, svakim radnim danom, u 20:00 sati. Radnja serije vrti se oko Šojića, koji je biznismen i predsednik stranke „Stranka zdravog razuma“, koju finansira njegov „rođak po babi“, Tihomir Stojković „Špic“. Njegov zamenik u stranci je Panjković, a njegov večiti protivnik je Hadži-Zdravković, predsednik stranke „Demokratska renesansa“. Šojić ulazi i u sumnjive poslove s mafijom, mafijaškim bosom Ozrenom Soldatovićem, i njegovom desnom rukom Alamunjom.

Klasik Tv
foto: Promo

Porodicu Pantić čine pored Dimitrija, žena Persida, sinovi Marinko i Blaško, i ćerka Mirjana. Marinko je razveden, dok je Mira pred razvodom jer se preselila kod Pantića; Marinko iz braka ima dva sina, Filipa i Miću, a Mira s mužem Bogojem ima sina Kiću.

Ako vam imena ovih likova zvuče poznato - nije slučajno. Serija „Bela lađa“ indirektni je nastavak filmskog serijala „Tesna koža“ koji slovi za jednu od najpopularnijih komedija s prostora bivše Jugoslavije.

Odmah nakon epizode „Bele lađe“ čeka vas dobro poznata serija iz '70-tih - “Kamiondžije”.

Klasik Tv
foto: Promo

Od 20:55, svakim radnim danom, pridružite se avanturama Paje i Jareta, dvojice iskrenih i dobrih vozača kamiona i partnera u poslovanju. Oni se susreću s raznim ljudima dok se voze na autoputu, što uglavnom deluje loše po njih, ali na kraju je prijateljstvo ono što spasi dan.

Uz ove komedijaške klasike garantujemo da vam dobrog raspoloženja neće nedostajati!

Detaljan raspored svih domaćih filmova i serija na Klasik TV-u možete pronaći na veb stranici www.klasiktv.com.

Klasik Tv
foto: Promo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.