Emotivna komedija o ljudima koji ne odustaju od snova: Bićete oduševljeni kada pogledate novu SERIJU ''DRIM TIM''
Sjajna glumačka ekipa, Foto: Promo

za praznično uživanje

Emotivna komedija o ljudima koji ne odustaju od snova: Bićete oduševljeni kada pogledate novu SERIJU ''DRIM TIM''

Serija startuje 2. januara na Superstar TV

Objavljeno:

Sa novogodišnjim praznicima, na Superstar TV kanal stiže i nova humoristička serija „Drim tim“ inspirisana legendom o zvezdarskom Maradoni, odnosno čuvenom Ingetu sa Bulbuldera. Urnebesna priča, nastala u produkciji Telekoma Srbija i Zillion filma, prati sudbinu malog kluba iz Beograda u ambicioznom pohodu na vrh lestvice nacionalnog fudbala, a emitovaće se na Superstaru od 2. januara, svake subote i nedelje od 21 čas.

Drim tim
foto: Promo

- Telekom Srbija je za kratko vreme postao vodeći producent TV sadržaja u regionu i sinonim za proizvodnju najboljih domaćih serija različitih žanrova. ’Drim tim’ je priča puna humora, priča o velikim snovima i željama ’malog’ čoveka i fudbalskog entuzijaste, globalna i bliska svakome. Samim tim, verujem da će, kao i naše ostale serije, i ’Drim tim’ brzo osvojiti publiku i svima doneti dobro raspoloženje tokom predstojećih praznika - izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

Reditelj serije je Dejan Zečević, dok scenario potpisuje Miloš Radović. Čuveni srpski glumac i producent, Lazar Ristovski, tumači glavnog junaka - Iliju Iku Srdića, fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova. Nesrećan zbog neuspešne fudbalske karijere, ali zahvaljujući izuzetnoj energiji, Ika sa svojom porodicom formira fudbalski tim i potpuno neočekivano, na opšte iznenađenje svih, niže uspehe.

Drim tim
foto: Promo

- Bilo mi je veliko zadovoljstvo da igram komediju. Sama po sebi, komedija je mnogo veći izazov nego drama. Dramom su preplavljeni i sam život, a i mnogi televizijski kanali. Narodu je ipak potrebna komedija, kao osveženje. Drim tim je priča o veri, da jedan mali čovek i mali klub može da postane šampion. Ono što je karakteristično za našu seriju jeste obilje sjajnih likova i obilje odličnih glumaca. Ovu ulogu odigrao sam sa velikom radošću i siguran sam da će ’Drim tim’ oduševiti publiku i da će je vezati za TV ekrane - izjavio je Lazar Ristovski, glumac i producent.

Likove ove neobične priče, pored Lazara Ristovskog, igraće brojni poznati glumci među kojima su i Tanja Šojić, Danica Ristovski, Milutin Mima Karadžić, Milan Kolak, Milica Tomašević, Teodora Ristovski, Jelisaveta Teodosić, Đorđe Stojković, Miodrag Radonjić, Jovo Maksić, Radovan Vujović, Aleksandar Filimonović, Bojana Stojković. U različitim epizodama pojavljuju se zanimljivi gostujući likovi, koji će zajedničkim snagama dočarati urnebesnu komediju o nadama, željama i idealima običnih, jednostavnih ljudi koji su ujedno i veliki ljubitelji fudbala.

Drim tim
foto: Promo

Serija je snimana u Zvezdarskoj šumi gde je smešten i fudbalski klub „Bulbulderac“ za koji igraju Ikini sinovi. Tamo se nalazi mali teren, kućica u kojoj svi članovi kluba žive zajedno i oronula kafana od čijeg prihoda svi žive.

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.