ONA ĆE BITI NOVI DŽEJMS BOND, ALI ZA ŽENE: Prelepa IZRAELKA je AKCIONA HEROINA u filmskom hitu SRCE OD KAMENA
Za sada nisu poznati ostali detalji o filmu Srce od kamena, Foto: Printscreen

FILMSKI HIT

ONA ĆE BITI NOVI DŽEJMS BOND, ALI ZA ŽENE: Prelepa IZRAELKA je AKCIONA HEROINA u filmskom hitu SRCE OD KAMENA

Ideja je da to bude početak novog filmskog serijala, koji će biti ženski pandan serijalu Nemoguća misija i filmovima o Džejmsu Bondu

Objavljeno:

Gal Gadot očigledno želi da bude zapamćena kao najveća heroina akcionih filmova u Holivudu. Nakon što je tumačila Čudesnu ženu u filmovima iz DC filmskog univerzuma i Žizel Jašar u filmovima iz serijala Paklene ulice, ova izraelska glumica će igrati u još jednom akcionom filmu, koji će po svemu sudeći imati nastavke.

foto: Printscreen

On će se zvati Srce od kamena (Heart of Stone), a Gadot će u njemu tumačiti glavnu ulogu. Ideja je da to bude početak novog filmskog serijala, koji će biti ženski pandan serijalu Nemoguća misija i filmovima o Džejmsu Bondu. Film će režirati Greg Raka, koji je napisao scenario za ovogodišnji film The Old Guard, što je još jedno akciono ostvarenje u kome je žena glavna junakinja, u ovom slučaju, Šarliz Teron.

foto: Printscreen

Za sada nisu poznati ostali detalji o filmu Srce od kamena. Fanovi Gal Gadot, međutim, moći će u međuvremenu da uživaju u još jednom akcijašu sa svojom ljubimicom. U pitanju je film Red Notice, koji stiže na Netfliks sledeće godine, a u kome joj društvo prave Dvejn Džonson i Rajan Rejnolds.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/City magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.