SAŠA BARON KOEN tajno snimio film BORAT 2! Nove avanture presmešnog Kazahstanca stižu u bioskope
Foto: Wikimedia Commons/Skssoft

sveže

SAŠA BARON KOEN tajno snimio film BORAT 2! Nove avanture presmešnog Kazahstanca stižu u bioskope

Ovaj film se opisuje rečima "Koen glumi Borata koji glumi Koena".

Objavljeno: 16:07h

Prošlog meseca komičar Saša Baron Koen primećen je kako snima u svom starom Boratovom kostimu, istom koji je koristio za svoj veliki bioskopski hit film iz 2006. Prema novom ekskluzivnom izveštaju koji je objavio Collider, izgleda da Koen nije samo završio snimanje nastavka filma, već je počeo i pušta snimke ("screening") odabranim gledaocima iz filmske industrije.

Navodeći izvore iz filmske industrije, Collider izveštava da u nastavku film prati Borata u današnjem vremenu gde Borat zna da je uspešna filmska zvezda, u skladu sa uspehom filma "Borat: Kulturne pouke iz Amerike radi koristi za slavnu naciju Kazahstana."

Umesto da uživa u slavi, on tokom celog filma pokušava da se sakrije od javnosti pretvarajući se da je neko drugi i intervjuišući ljude inkognito. Jedan od izvora rekao je Collideru da je celu stvar najbolje opisati rečima "Koen glumi Borata koji glumi Koena".

Za sada, nejasno je ko drugi je uključen u film, ali Collider spekuliše da bi mogao da završi na platformi za gledanje preko interneta kao što je Netflix, zbog svog suviše eksplicitnog sadržaja. (Teško je zamisliti da Dizni, koji sada poseduje 20th Century Fox, studio koji je objavio originalni film o Boratu 2006. sada objavi komediju koji nije za mlađe od 18 godina tokom pandemije). U idealnom slučaju, ovaj film su mogli da snime režiser Leri Čarls (Larry Charles) koji je režirao prvi film o Boratu i Džej Rouč (Jay Roach) kao producent, tandem koji je izgurao prvi nastavak Borata.

Ranije ove godine Koen se infiltrirao na skupove ekstremne desnice i uspeo je da iznervira Rudija Đulijanija da pozove policiju da najure komičara iz kancelarije. Verovatno će i ove scene biti ubačene u predstojeći film.

Bonus video:

espreso.co.rs/consequenceofsound.net

Prevod: Vladimir Marković


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.