Otkriveno zašto je Rade Šerbedžija napustio Beograd: Najuren uz pretnje pištoljem!
Foto: Beta/Ivan Saravanja

Neprijatnost

Otkriveno zašto je Rade Šerbedžija napustio Beograd: Najuren uz pretnje pištoljem!

- Te noći je jedan čovek potegao pištolj na njega. Svašta mu je rekao, vređao ga. Možete zamisliti šta se sve tu događalo - rekla je supruga čuvenog glumca Lenka Udovički
Objavljeno: 17:51h

Glumac Rade Šerbedžija i njegova supruga Lenka Udovički prošli su u životu kroz mnogo toga. U intervju za časopis “Gloria”, njih dvoje su otkrili zbog čega su morali da napuste Beograd.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Rade je čovek od integriteta. Nije hteo da se svrstava ni na jednu stranu. Raspala se država u kojoj je rođen i živeo. Sve smo to doživljavali veoma emotivno", rekla je Lenka Udovički i nastavlja:

foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Išli smo kolima po Dubrovniku i videli splaljeni Cavtat i okolna mesta. To nam je teško palo. Bila sam tada u drugom stanju s Ninom, našom prvom ćerkom. Rade je po povratku u Beograd o tome javno govorio na Studiju B. Nije hteo da ćuti. Takav je. Ono što misli i oseća saopšti bez obzira na posledice", navela je ona i dodala:

"Iako je Beograd bio njegov izbor i želja, morao je da ga napusti posle jednog grubog napada. S nekoliko prijatelja, među kojima je bila i njegova studentkinja Branka Katić, otišao u “Nanu” da proslavi rođenje ćerke Nine. Te noći je jedan čovek potegao pištolj na njega. Svašta mu je rekao, vređao ga. Možete zamisliti šta se sve tu događalo", ispričala je Lenka i nastavila:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.