Drive In bioskop na Adi prvih mesec dana besplatan
Foto: Wikimedia

bioskop

Drive In bioskop na Adi prvih mesec dana besplatan

Drive in bioskop na Adi Ciganliji počinje sa radom u ponedeljak, 1. juna 2020, a pod zvezdama moći će da se gledaju holivudski filmovi.

Objavljeno: 14:04h

Posle pokretanja kućnog bioskopa Moj OFF koji je brojnim filmskim ostvarenjima bioskope preselio u domove građana, Kombank dvorana je u saradnji sa Gradom Beogradom, Beograđanima priredila još jedno filmsko iznenađenje, ovoga puta preselivši bioskop na beogradsku Adu Ciganliju pod nazivom „Drive in bioskop Ada Beograd“.

Besplatan ulaz u drive in bioskop

Naime, kao u holivudskim filmovima, Beograđani će tokom predstojećih letnjih meseci, ali i tokom ostatka godine, omiljene naslove moći da gledaju pod zvezdanim nebom i to na Parkiralištu na Adi, koje će biti pretvoreno u bioskop na otvorenom.

Da užitak bude još veći, a u skladu sa bezbednosnim poštovanjem propisane distance, filmovi će se pratiti iz automobila. Beograđani će na ovaj način imati priliku da uživaju u „sopstvenom filmu“ gledajući filmske priče pod vedrim nebom iz svojih vozila.

Planirano je da filmovi budu besplatni od 1. juna do 1. jula, posle čega će se ulaznice za filmove naplaćivati.

U znak zahvalnosti i solidarnosti sa građanima prestonice, prve nedelje rada Drive in bioskopa svake večeri će biti prikazivani filmovi, dok će posle 7. juna, pa do kraja leta za prikazivanje filmova biti rezervisani sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Kompletan repertoar, kao i film otvaranja biće poznati sledeće nedelje.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.