Sin Bate Živojinovića očajan: Molio sam da dođem na sahranu! (FOTO)
Foto: Story

neutešan

Sin Bate Živojinovića očajan: Molio sam da dođem na sahranu! (FOTO)

Sin legendarnog glumca, Miljko Živojinović, koji već godinama nije bio u Srbiji, zbog aktulene poternice neće moći da prisustvuje očevoj sahrani
Objavljeno: 18:45h

Vest da je glumac Velimir Bata Živojinović preminuo potresla je javnost, a njegovi najbliži zanemeli su od šoka. Batina najveća bol! I gubitak noge je izdržao, ali ovo je jedina stvar zbog ko je Valter zaplakao na samrti! (FOTO)

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kako je cela porodica Bate Živojinovića u Beogradu, oglasio se i njegov sin Miljko Živojinović, koji već godinama nije bio u Srbiji, te zbog aktulene poternice neće moći da prisustvuje očevoj sahrani.

- Sestra Jelena je sad sa Kube stigla kod mene, do večeras će biti u Beogradu. Majci je jako teško, neophodno je da Jelena bude uz nju kad ja već ne mogu. Podneo sam molbu da bar na jedan dan dođem u Beograd kako bih sahranio oca, ali nikakav odgovor nisam dobio, ne postoji nikakva mogućnost za moj dolazak u Srbiju. Zvale su me sve Batine kolege, divni su bili, svi su uz mene. Sva moja deca su trenutno u Beogradu, važno je da oni budu tamo - rekao je Miljko.

Da podsetimo, Bata je preminuo 22. maja nakon duge i teške bolesti, a komemoracija će biti održana u sredu u velikoj sali beogradskog Doma sindikata. Skup počinje u 15.30 časova. Sahrana je u četvrtak u 13 časova u Aleji velikana na Novom groblju. (Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.