Sin Bate Živojinovića: Samo želim da još jednom zagrlim oca! (FOTO)
Foto: Story

dirljiva ispovest

Sin Bate Živojinovića: Samo želim da još jednom zagrlim oca! (FOTO)

Otac mu je u ozbiljnoj zdravstvenoj krizi, a Miljko Živojinović ne može da dođe u Srbiju da ga vidi jer su za njim raspisane dve nove poternice u Francuskoj
Objavljeno: 18:48h

Sin legendarnog glumcaVelimira Bate Živojinovića, Miljko Živojinović, u trenucima kad se njegov otac nalazi u ozbiljnoj zdravstvenoj krizi, ne može da se vrati iz Francuske u Srbiju jer su za njim raspisane dve nove poternice, piše Story. Miljko sa strepnjom iščekuje svaku vest od svoje ćerke Dine koja se ne odvaja od svog dede, s kojim se on poslednji put video pre pet godina u Parizu. Neutešni Bata samo plače i pita: Gde mi je sin?

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ako je istinita čuvena misao reditelja Federika Felinija da nepravda čeliči karakter, kada je reč o Miljku Živojinoviću, sinu legendarnog glumca Bate Živojinovića, od njegovog karaktera sigurno bi se već mogao iskovati jedan od najtvrđih mačeva na svetu. Pre nepunih deset godina protiv njega je podignuta optužnica u slučaju nazvanom Stečajna mafija, s kojim se, nakon toga, nije desilo gotovo ništa. Tek prošle godine on je oboren na sudu.

foto: Story

Za sve to vreme, Miljko je bio daleko od oca i majke, u Parizu, iz kog nije smeo da se vrati u Srbiju jer je za njim raspisana poternica iako je njegova adresa poznata sudu. Međutim, čak i kad je postupak obustavljen, Miljko je preko svog advokata, koji ga zastupa u ovom slučaju, saznao da su za njim raspisane nove dve poternice. Ali, nije to ono što mu najteže pada. Razočaranje, tuga i bol koji su potpuno očigledni kod ovog pedesetpetogodišnjeg pravnika, supruga i oca troje dece, potiču od toga što u ovom trenutku njegov otac prolazi kroz ozbiljnu zdravstvenu krizu sa neizvesnim ishodom, a on ne može da bude uz njega. Dirljivu ispovest Batinog sina možete pročitati u novom broju magazina Story. (Espreso.co.rs/ Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.