Valteru amputirali nogu! Bata je u šok sobi - na aparatima za disanje! (FOTO)

Loše vesti!

Valteru amputirali nogu! Bata je u šok sobi - na aparatima za disanje! (FOTO)

Operacija je izvršena u petak, rekla je Živojinovićeva naslednica
Objavljeno: 19:10h

Legendarni srpski glumac Velimir Bata Živojinović i dalje se bori za život, a posle prebacivanja iz Bolnice "Sveti Sava" u KBC "Dedinje" u petak je izvršena operacija. Ovakav Instagram profil ne postoji na planeti: Karijera Bate Životinje u 20 fotki (FOTO) Njemu su lekari amputirali nogu iznad kolena zbog gangrene koja je uznapredovala. Trenutno se nalazi u šok-sobi, gde je na aparatima za disanje.

Doktorski konzilijum je bio jedinstven u odluci da glumcu treba amputirati bolesni deo noge, ali je konačnu odluku morala da donese porodica. - Tačno je da je Bata prebačen u Institut „Dedinje” zbog uznapredovale gangrene, za koju mi nemamo sredstva da je saniramo. Znamo da je operacija noge bila u planu i do sada je verovatno izvršena, ali ne znamo i u kom obliku. Bata je u svakom slučaju u sigurnim rukama - rekao je izvor iz bolnice „Sveti Sava“. Glumčeva ćerka Jelena je potvrdila da je Bata bio na operaciji. Ona je rekla da je njegovo stanje stabilno, ali da se još uvek čekaju informacije od doktora kako će se stanje razvijati.

- Tačno je da tata sada leži na Dedinju, operacija je završena. Njegovo stanje je bilo delikatno, ali je za sada stabilno. To je sve što i mi znamo, nemamo više informacija. I nećemo ih imati tokom ove nedelje. Doktori brinu o njemu i sada čekamo nove informacije i kako će se situacija razvijati - rekla je Živojinovićeva naslednica. Za sada je stanje koliko toliko stabilno, a svi čekaju neke naredne informacije i nadaju se malo boljem razvoju događaja. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.