Ovo je japanska Godzila! Američka će se unerediti od straha kad je vidi! (VIDEO)

Al je ružna!!

Ovo je japanska Godzila! Američka će se unerediti od straha kad je vidi! (VIDEO)

Japanci su bogme opasno nadmašili Holivud! Godzila iz zemlje izlazećeg sunca će prestraviti i američke reditelje i gledaoce, ali i samu njihovu Godzilu! Ovako nešto ružno do sada niste videli!
Objavljeno: 10:34h

Japanski producent Taichi Ueda rekao je pre dve godine da je došlo vreme "da Japan napravi film koji neće izgubiti od Hollywooda”, a sad je konačno stigao i trejler za novu Godzilu, Shin Godzilla (a.k.a. Godzilla Resurgence) i čini nam se da bi se Uedine reči doista mogle obistiniti. Kad Godzila u firmu zađe: Neočekivani kraj napornog radnog dana! (VIDEO)

Printscreen/ Instagram/ 東宝MOVIEチャンネル
Nova verzija ove kultne zveri izgleda, zapravo, dosta opasnije i ružnije od bilo kog do sada snimljenog čudovišta koji je harao filmskim platnom. U poređenju s Garetovom Godzilom iz 2014. godine ova japanska mogla bi postati pravi bioskopski hit, barem ako je za suditi po onome što se vidi u trejleru. Kako preživeti napad Godzile? Trk u kadu! (VIDEO) Japanska premijera nove Godzille zakazana je za 29. jul ove godine. No, još uvek se ne zna kad bi se mogla pojaviti u našim bioskopima.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.