Znate ga kao šmekera iz Lajanja na zvezde, ali o njegovoj borbi sa drogom sigurno niste čitali! (FOTO)

iz ličnog iskustva

Znate ga kao šmekera iz Lajanja na zvezde, ali o njegovoj borbi sa drogom sigurno niste čitali! (FOTO)

Glumac Igor Pervić se sa samo 13 godina upustio u pakao droge. Na sreću, uspeo je iz njega da se izvuče, ali današnjim klincima poručuje da se ne igraju sa tim
Objavljeno:
Igor Pervić je početkom 90-tih bio jedan od naših najlepših
glumaca , balerine Lidije Pilipenko i pozorišnog i književnog kritičara Muharema Pervića,
Tragične sudbine koje su potresle Balkan:Ovi velikani su otišli bez poslednjeg naklona! (FOTO) heroinom godinama su vodili bitku da se Igor iščupa iz kandži narkomanije. Nikad vas nećemo zaboraviti! Na današnji dan su preminule 3 naše glumačke legende! (FOTO)
promenili su mi krv, izvukli sve otrove i blokirali centre u mozgu kako ne bih mogao ništa da osetim ako ponovo uzmem drogu
Posle kratkog braka sa Jelenom Tinskom, dugo godina bio je u vezi sa Jovanom Petrović Miodraga Petrovića Čkalje
u jednom trenutku pokajao što je javno pričao o svom poroku. iskrenost s moje strane nije bila pametna i ponekad žalim što sam o tome pričao emisiji "Crni biseri", autora Vanje Bulića, ispričao je kako su mu roditelji saznali za porok koji je imao.
u pidžami se iskrao kroz prozor i bos u pola šest ujutru otišao na Kalemegdan da će samo uzimati drogu, pomišljao je na samoubistvo da bi im naneo još više bola.
Sledeće što je došlo na red su bile halucinogene droge. Klinci, nemojte se zaneti, pogubićete mozak da bi za vreme velikog odmora mogla da kupe LSD. prvi put dala devojka u koju je bio jako zaljubljen u 17. godini.
Printscreen/ YouTube/ Petar Stojanovic
godinu dana pošto je počeo da koristi heroin, majka i očuh su mu u džepu pronašli špric Pošto je soba bila u prizemlju, donosili su mu heroin i u bolnicu. da bi u međuvremenu nabavio drogu i onda bio "spreman" za druga predavanja. ali zbog čitave priče nije diplomirao.
u trenutku kada više nije imao gde da se ubode, Pervić je imao poruku za klince. Nemojte se za*ebavati. Kraj je potpuno izvestan ako nemate tako ludačaku sreću kakvu sam ja imao 24sata.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.