Knjiga o kojoj priča ceo svet! Predstavljamo vam šokantan triler koji ledi krv u žilama! (FOTO)

obavezno štivo

Knjiga o kojoj priča ceo svet! Predstavljamo vam šokantan triler koji ledi krv u žilama! (FOTO)

Ovaj nesvakidašnji, glamurozni i dekadentni psihološki triler prati junakinju Džudit Rašli. Ona je danju asistentkinja u prestižnoj londonskoj aukcijskoj kući, a noću hostesa u jednom od najozloglašenijih barova u gradu
Objavljeno:

Danas je u Velikoj Britaniji čitaocima premijerno predstavljen roman koji je uzburkao strasti i pre objavljivanja, šokantan triler "Maestra“ britanske autorke L. S. Hilton, za koji su prava prodata u 35 zemalja širom sveta. 3K dur, Ko će koga, Dodatno ubrzanje... 14 emisija zbog kojih je Treći kanal bio kultni!

Promo
Ovaj nesvakidašnji, glamurozni i dekadentni psihološki triler prati junakinju Džudit Rašli. Ona je danju asistentkinja u prestižnoj londonskoj aukcijskoj kući, a noću hostesa u jednom od najozloglašenijih barova u gradu. Kako bi uspela u životu, Džudit zna da mora poštovati pravila igre. Promenila je naglasak, uvežbala manire otmenih ljudi i svoju diskretnost je dovela do nivoa umetnosti. Ali kad je otpuste zato što je otkrila mračnu tajnu umetničkog sveta, njeni iskreni napori i snovi za boljim životom biće uništeni. Zbog toga dopušta svom omiljenom, a već skoro zaboravljenom osećanju, gnevu, da je obuzme znajući da će se tako osećati bolje.
Printscreen/Youtube/
Dok prati jednog od svojih najvećih klijenata do Francuske rivijere, dogodiće se strahovita nesreća koja će sve promeniti. Ne bi li zaštitila sebe, Džudit shvata da mora da se pretvori u nekog drugog. Menja identitet i postavlja pravila nove opasne igre. Zamišljena kao trilogija, "Maestra“ predstavlja vatrenu, složenu i opasnu junakinju, a Hiltonova maestralno vodi priču koja ostaje neizvesna do samog neočekivanog kraja. L. S. Hilton, autorka romana o kojem ceo svet priča, odrasla je u Engleskoj a zatim je živela u Ki Vestu, Njujorku, Parizu i Milanu. Pošto je diplomirala na Oksfordu, studirala je istoriju umetnosti u Parizu i Firenci. Radila je kao novinarka i kritičarka umetnosti. Trenutno živi u Londonu. Knjiga će se u Srbiji pojaviti u izdanju Lagune 8. aprila u prevodu Eli Gilić. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.