ESPRESO VAS VODI U BIOSKOP: Poklanjamo 3x2 karte za psihološki triler GLAS
Scena iz filma, Foto: Promo

besplatan ulaz

ESPRESO VAS VODI U BIOSKOP: Poklanjamo 3x2 karte za psihološki triler GLAS

Od reditelja filmova "Podeljen" i "Nesalomiv", M. Najta Šjamalana

Objavljeno: 13:09h

Prvih troje čitalaca koji ostave komentar na ovom Facebook postu i jave nam se u inbox facebook stranice Espreso Kultura, uz puno ime i prezime, dobijaju po dve karte za projekciju u četvrtak, 17. januara, u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 19:50h.

Napet i uzbudljiv, film GLAS priča priču o tri čoveka, koji veruju da imaju nadljudske moći, poput heroja iz stripova, a njih tumače neka od najzvučnijih imena Holivuda, Džejms Makavoj, Brus Vilis i Semjuel L. Džekson. Iz filma Nesalomiv, Brus Vilis se vraća kao Dejvid Dan kao i Semjuel L. Džekson kao Elajdža Prajs, poznatiji po svom pseudonimu gospodin Glas. Njima se priključuju, iz filma Podeljen, Džejms Makavoj, reprizirajući svoju ulogu Kevina Vendela Kramba i sve mnogobrojne ličnosti sa kojima živi i Anja Tejlor-Džoj kao lik Kejsi Kuk, jedini zarobljenik koji je preživeo susret sa Zveri.

Nadovezujući se na priču s kraja filma Podeljen, Glas pronalazi Dana u potrazi za Krambovom nadljudskom verzijom, Zveri, u seriji burnih susreta, dok Prajs prvobitno tajnovito prisutan prerasta u organizatora sukoba koji čuva tajne pogubne za obojicu. “Filmovi Nesalomiv i Podeljen su u neku ruku priče koje se bave destruktivnim superherojima. Podeljen uopšte nije ni izgledao kao film o superheroju ili antiheroju. To je zapravo bila zastrašujuća priča koja je na kraju samo nagovestila da nije reč o običnim ljudima. Došlo je vreme da superheroje smestimo u različita okruženja i situacije i ovaj film to definitivno radi. Kevin je lik kog je majka zlostavljala i kao posledica toga, njegov um je napravio određene podele i barijere. Pored te 23 ličnosti koje je stvorio, on je neko ko je dugo bio u određenoj vrsti kome, dok su druge ličnosti koristile njegovo telo, a on je samo jedan od svih tih likova,” izjavio je Džejms Makavoj.

Trejler za film možete pogledati OVDE.

Od četvrtka 17. januara, film GLAS prikazivaće se na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.

BONUS VIDEO: SLAVKO ŠTIMAC NA KUSTENDORFU: Osećam se odlično! Hvala Emiru! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.