ŠOJIĆI SU NASELILI SKUPŠTINU SRBIJE: Lane Gutović dao epski intervju o kome priča cela Srbija (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

NEĆE S POLITIČARIMA

ŠOJIĆI SU NASELILI SKUPŠTINU SRBIJE: Lane Gutović dao epski intervju o kome priča cela Srbija (VIDEO)

Govoreći o regionu on je rekao da smo pred ratom

Objavljeno:

Naši političari po retorici koji koriste neodoljivo podsećaju na lik Srećka Šojića, kaže glumac Milan Lane Gutović. Region je pred ratom, ocenjuje on i dodaje da nismo u stanju civilizovano da razgovaramo jer smo nevaspitani, i sve više slični Šojiću koji je oličenje nevaspitanja. Kao glumac, kaže, trpi posledice zato što se ne umiljava vlastima.

Razni "Šojići" su naselili skupštinu, rekao je Gutović u Novom danu.

"Kako je država gubila značaj, padala i po stanovništvu i teritoriji, i moralno, ti Šojići su naselili i Skupštinu. Naši političari neodovljivo podsećaju po retorici koju koriste na tog nesrećnog Šojića. U stvari, on je sretan, ali smo nesrećni mi drugi, koji živimo pod vlašću tih Šojića", kaže.

Kako je naveo, političari obogaćuju likove poput tog svojim "kretenskim izjavama" i dometima koje on kao glumac nije uspeo da izvede.

"Te imbecilne ideje političke, one pripadaju posebnom tipu ličnosti, ne govorim samo o Srbiji, već i o Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, BiH… taj kretenizam je izgleda infektivan", dodao je.

Govoreći o regionu on je rekao da smo pred ratom.

"To mora da se reguliše na neki drugi način. Ukoliko nas svetske sile ne pomire, mi ćemo da se potučemo, nismo u stanju da civilizovano razgovaramo jer smo nevaspitani, zato smo sve više slični liku Šojića koji su oličenje nevaspitanja".

Gutović je rekao i da on kao glumac trpi posledice zato što se ne umiljava vlastima, a ne zato što govori protiv njih.

"Kada bih znao da se umiljavam, da pravim spektakularne performanse u kojima je predsednik bogom dan… govorim o Lazi Ristovskom, moj život bi imao neki drugi oblik, ali ja to ne umem, i zato što vlastima odgovara to umiljavanje i podilaženje, a zato što je to tako, moj predsednik nije za mene - nije za Laneta, on je više za Lazu", rekao je glumac.

Gutović kaže da su mu nudili da se priključi političkim kampanjama ili da podrži nekog političara, ali da to nije prihvatao.

"Vrdam, izmigoljim se nekako, kažem - nisam ja za to, uglavnom izvučem se. Mada znam ko će da bude naslednik gospodina Vučića, trebalo bi kao dalekovid čovek da se priključim toj stranci i toj ličnosti, ali nekako, nisam za tu disciplinu ulagivanja", objašnjava on.

Gutović je zaključio da je to verovatno i posledica toga zašto ga više ne gledamo u domaćim serijama.

"Verovatno je to to. To su discipline primerene vlastima. Crne liste, bele, žute liste, pisma. Još je Tito sa narodom korespondirao pismom, a ova vlast korespondira zabranama", dodaje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / N1info.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.