Uspostavila sam ŽIV ODNOS SA BOGOM, jednog jutra shvatite da vas je pomilovao po glavi... Tanja Bošković odlazi u manastir?! (FOTO)
Tanja je veliki vernik, Foto: Zorana Jevtić

postaje monahinja?

Uspostavila sam ŽIV ODNOS SA BOGOM, jednog jutra shvatite da vas je pomilovao po glavi... Tanja Bošković odlazi u manastir?! (FOTO)

Tanja Bošković će uskoro proslaviti svoj 65. rođendan

Objavljeno:

Poznata glumica otkrila je da ima jaku želju da postane monahinja, navodeći da je u veri pronašla duhovni mir, što je iznenadilo mnoge. Ipak, ona je o religiji i ranije u više navrata govorila i dala naznake da bi moglo da dođe do ovog koraka.

- Srećnom me čine posete manastirima i razgovori sa monasima. Volela bih da se zamonašim - otkrila je za Gloriju Tanja Bošković, koja će uskoro proslaviti 65. rođendan, a koliko joj je važna duhovnost isticala je dosad mnogo puta.

- Kada sam bila mlađa imala sam mnogo snage i malo mudrosti. Onda sam u jednom trenutku najdublje pogledala u Boga i uspostavila živi odnos s njim, tada sam počela da promišljam svet oko sebe. Mislim da je to taj trenutak, a kada nije to, onda je život. Ne znam kada on nailazi, nekada u talasima, drugi put veoma snažno i burno, a ponekad vam se potkrade i ne znate kakvi ste dok se jednog jutra ne probudite i shvatite da vas je Bog pomilovao po glavi - istakla je bila svojevremeno.

Glumica je oduvek bila izuzetno pobožna
Glumica je oduvek bila izuzetno pobožna foto: Zorana Jevtić

Bonus video

Glossy lično - Željko Bebek: Kada vidim suprugu još mi prolaze žmarci

(Espreso.co.rs/ Izvor: Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.