Istina o ZAVODNICI Samanti: Svaka seks scena u seriji Seks i grad se desila STVARNO!

Uživali su izgleda

Istina o ZAVODNICI Samanti: Svaka seks scena u seriji Seks i grad se desila STVARNO!

Fanovi popularne serije ostali su zabezeknuti kada su saznali da su svi "nestašluci" popularne Samante bili istiniti događaji
Objavljeno:

Ukoliko ste mislili da su scene seksa iz serije "Seks i grad" samo plod nečije mašte, prevarili ste se. Koliko god su veze, odnosi i događaji pojedinih likova bili čudni, sve u seriji je istinito. 10 momenata kada je serija Seks i grad bila potpuno u pravu! Recite da nije? (FOTO) (GIF) To je otkrila jedna od zvezda serije Sintija Nikson i time u trenutku izazvala pravu buru među fanovima.

- Postojalo je pravilo da se u epizodi ne sme pojaviti ništa što se nije zaista dogodilo nekome od filmske ekipe ili njihovih prijatelja. Ako se nešto dogodilo "prijatelju od prijatelja", to jednostavno ne bi prošlo. Dakle, sve što ste videli u seriji je istina - objasnila je. Šok u Holivudu! Samanta iz serije Seks i grad boluje od teške bolesti! (FOTO) Da, to znači da je neko zaista bio u vezi s političarom koji se palio na "golden shower", ali i da su sve akcije nestašne Samante stvarne. (Espreso.co.rs / index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.