Star wars manija u Srbiji! Džedaji rasprodali sve bioskope, ne pamti se ovakva navala! (FOTO)

Tražila se karta više!

Star wars manija u Srbiji! Džedaji rasprodali sve bioskope, ne pamti se ovakva navala! (FOTO)

Cela Srbija juče je bila u znaku Star warsa!
Objavljeno: 16:03h

Sve 32 sale u kojima je sinoć održana premijera filma Star Wars - Buđenje sile bile su rasprodate. Fanovi ovog kultnog serijala su do poslednjeg mesta popunili 11 sala u bioskopu Cineplexx Ušće, 5 u Cineplexxu Delta City, 3 u Rodi Cineplex na Banovom Brdu rasprodao, 2 u Takvudu, jednu u Domu sindikata, kao i 5 sala u Novom Sadu. 4 u Nišu i jednu u Subotici. Što znači da je samo prvog dana emitovanja ovaj film u našoj zemlji videlo više od 7.000 ljudi. Pokažite svima koliko volite Ratove zvezda: Ovako izgleda jedan dan pravog Star Wars zaluđenika (FOTO)

Rafovi zvezda: 20 najluđih Star Wars proizvoda! (FOTO) (VIDEO) Atmosfera u bioskopima je bila zaista nesvakidašnja. Fanovima su na premijeru došli satima ranije, jer je uzbuđenje ipak bilo preveliko da se ne podeli sa ostalima. Kolekcionar sa velikim K: Ima figure svih junaka Ratova zvezda! (FOTO)
Mnogi, među kojima i poznate ličnosti, su bili kostimirani u svog omiljenog junaka iz ranijih filmova ove popularne franšiže.
Neki su čak poneli i mačeve kojima su obasjavali holove navedenih bioskopa, a svi su imali barem neko obeležje iz filma, što je sve zajedno učinilo da ovo bude zaista najemotivnija, najposećenija i svakako najveselija premijera ove godine u Srbiji.
Ono što je svakako zaokupilo pažnju je dolazak celokupnih porodica na ovo dešavanje, što je najbolji dokaz za to da je STAR WARS – BUĐENJE SILE namenjen širokom auditorijumu, i da je zabava zagarantovana za sva generacije. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.