OVO SU NAJBOLJE NOGE SRPSKOG FILMA! Naša diva i u sedmoj deceniji života izgleda bolje nego ogromna većina devojaka! (FOTO)
Foto: pixabay.com / ilustracija

uvek savršena

OVO SU NAJBOLJE NOGE SRPSKOG FILMA! Naša diva i u sedmoj deceniji života izgleda bolje nego ogromna većina devojaka! (FOTO)

Mnogi za nju kažu da je prava dama u svakom trenutku i situaciji. Bilo da je na sceni ili u javnosti

Objavljeno:

Srpsku zvezdu pitali gde radi PLASTIČNE OPERACIJE! Njen odgovor će vas nasmejati DO SUZA! (FOTO)

Talenat koji ima ova poznata glumica je neosporan. Na desetine velikih uloga su iza nje, a tokom svoje 64 godine uspela je da na polju te umetnosti ostavi upečatljiv trag. Tanja Bošković je dama koja može da se pohvali i još nečim.

Mnogi za nju kažu da je prava dama u svakom trenutku i situaciji. Bilo da je na sceni ili u javnosti, Tanja svojom pojavom ostavlja upečatljiv utisak.

foto: Damir Dervišagić

Ipak, jedna je od retkih koja na sredini sedme decenije može da se pohvali sjajnim izgledom.

foto: Print Screen Youtube

Njene noge predmet su hvale već dugi niz godina, a priliku da ih vidi imala je javnost u Srbiji dok se Tanja takmičila u šou programu "Ples sa zvezdama". Zanimljiv je i način na koji kako kaže ima takvu liniju.

foto: Print Screen Youtube

- Fizičke vežbe ne radim od 40. godine, ali perem stepenište, čistim kuću, hodam kilometrima, a kada mi treba jaka fizička aktivnost perem prozore ili celo kupatilo i pomeram veš mašinu - istakla je jednom prilikom uvek duhovita glumica.

foto: Zorana Jevtić

Pogledajte kako ona pleše:

(Espreso.co.rs / Izvor: blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.