SMOKI, IZDRŽI! Legendarni glumac U TEŠKOM STANJU, lekari čine sve da ga spasu!
Foto: dragan kadić

drži se legendo!

SMOKI, IZDRŽI! Legendarni glumac U TEŠKOM STANJU, lekari čine sve da ga spasu!

Ljubiša Samardžić je već nekoliko dana u bolnici i njegovo zdravstveno stanje je izuzetno loše

Objavljeno:

Glumac je u decembru imao tešku operaciju mozga, a trenutno je u Kliničkom centru Srbije, na odeljenju hematologije i lekari se bore za njegov život.

foto: Damir Dervišagić

- Ljubiša Samardžić je u izuzetno kritičnom stanju, ugrožen mu je život i lekari čine sve što je njihovoj moći - ispričao je dobro obavešten izvor.

U decembru kada je Smoki bio na operaciji, lekari su imali optimistične prognoze, a tri meseca kasnije spekulisalo se da se glumac zbog glavobolja, vrtoglavica i mučnina na kratko vratio u bolnicu. Ipak, ova glumačka legenda se u martu pratnji supruge pojavila na beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma gde je prikazan njegov film "Panta rei".

foto: Damir Dervišagić

Tokom svečanosti otvaranja, iz prvog reda obraćajući se prisutnima i praćen gromoglasnim aplauzom, rekao je:

- Nemam reči. Uzbuđen sam. Ovaj moj dokumentarni film je pao u vreme kada me zdravlje ne služi, ali u svakom slučaju - idemo dalje. Ponosan sam što ste organizovali tako dobru manifestaciju koja će živeti duže nego ja, logično. Dosta se toga u ovom prostoru izmenilo. To me i dira i pospešuje. Drago mi je što će na programu biti i filmovi stvaralaca iz republika bivše Jugoslavije.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.