Dođite da pogledamo film "Elllis", prikupimo priloge i dobro se zabavimo! (FOTO) (VIDEO)

Novi dokumentarac

Dođite da pogledamo film "Elllis", prikupimo priloge i dobro se zabavimo! (FOTO) (VIDEO)

U petak će biti održana premijera dokumentarnog filma "Ellis" u "OUR" baru. Glavna uloga pripala je Robertu de Niru, a režiju potpisuje JR iz Francuske
Objavljeno:

U petak, 20. novembra, u beogradskom "OUR" baru će se održati besplatna projekcija dokumentarnog filma "Ellis".

Promo
Boža Podunavac: Ovo je must see žurka! The Advent je legenda! U glavnoj ulozi ovog dokumentarca našao se Robert de Niro, a režiju potpisuje JR iz Francuske, jedan od najvećih svetskih street art umetnika. Film je rađen po scenariu oskarovca Erika Rota, najpoznatijeg po filmu Forest Gamp.
Ovo ne smete propustiti: Giant Sand u Beogradu! (FOTO) (VIDEO) JR je jednom prilikom dobio ponudu da radi na ostrvu Ellis, koje se nalazi pored Kipa Slobode i koje je poznato po jako velikom broju izbeglica. JR je kreirao mnoge instalacije na ovom ostrvu i tom prilikom je nastao i ovaj dokumentarac. Cilj projekta je da se ožive sećanja na ostrvo Ellis i na migrante koji su pristizali sa svih strana sveta.
Film traje 15 minuta i biće prikazan širom sveta u periodu od 9. do 22. novembra. Nakon gledanja filma, očekuje vas iscrtavanje grafita na temu filma i migranata od strane našeg najboljeg grafit umetnika Andreja Žikića/ Arteza.
Novi spot Brejkersa! Da li svi živimo u Sirotinjskom carstvu?! (VIDEO) Osim Arteza, događaju će prisustvovati veliki broj poznatih ličnosti iz domaćeg sveta filma i šou-biznisa. Posle premijere i performansa očekuje vas žurka u klubu "OUR". Za gramofonom će biti neki od naših najboljih DJ-eva.

jeste prikupljanje priloga za izbeglice iz Sirije podizanje svesti o
situaciji migranata.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.