Voja Brajović o teškom ZDRAVSTVENOM stanju Ljubiše Samardžića: Sve dok postoji nada, radujem se što je živ
Foto: Filip Plavčić

Svi su u strahu

Voja Brajović o teškom ZDRAVSTVENOM stanju Ljubiše Samardžića: Sve dok postoji nada, radujem se što je živ

Prošlo je tri meseca od kako je Ljubiša Samardžić imao tešku operaciju, javnost je zabrinuta zbog jednog od najvećih bardova srpskog glumišta
Objavljeno: 15:47h

Njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Voja Brajović rekao je: - Pokušao sam da kontaktiram porodicu, ali je njihova želja da ne govore o tome i ja to poštujem. Žele da sačuvaju svoju privatnost. Sve je život i dokle god postoji nada, radujem se što je živ - kaže nam Voja Brajović koji je zabrinut za svog kolegu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ljubišina supruga Mira se, kako pišu hrvatski mediji, iselila iz porodične kuće, a u kući trenutno živi ćerka Jovana koja ne želi da priča o očevoj bolesti.

foto: Dragan Kadić

- Pozdravi, sagne glavu i prođe. To je sve - ispričale su komšije. Naš proslavljeni glumac u decembru je imao tešku operaciju mozga i tada su lekari imali optimistične prognoze. Tri meseca kasnije, Samardžić je, prema pisanju medija, ponovo osećao jake glavobolje i vrtoglavice, imao je mučnine i vratio se u bolnicu gde mu trenutno najveću podršku pruža porodica. S obzirom da je, kako piše štampa, na intenzivnoj nezi, unuke ne mogu kod njega, a prijatelji kažu da je njegova supruga vidno smršala. Mira i Ljubiša nedavno su proslavili 50 godina braka.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.