Voleli ste Vuka sa Vol strita? Milijarde će vas naterati da prevarite tu veliku ljubav! (FOTO)
Foto: Promo

Novac i moć

Voleli ste Vuka sa Vol strita? Milijarde će vas naterati da prevarite tu veliku ljubav! (FOTO)

Rat za dominaciju se nastavlja...
Objavljeno: 14:40h

Prvi je čovek sa neograničem finansijskim sredstvima, a drugi za sebe tvrdi da nema šta da izgubi. Prvi je kralj investicionih fondova i potencijalni kriminalac, a drugi uspešni advokat koji kriminalce velikog kalibra privodi pravdi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nije reč o akterima domaće političke scene, nego likovima super gledane Showtimeove drame Milijarde (Billions) čija druga sezona premijerno stiže na domaću striming videoteku Pickbox 20.2. Prvi akter ove priče zove se Bobi Ekselrod – harizmatičan je, šarmer, umalo da padne kao žrtva napada na njujorške blizance 11. 9, a portretira ga uvek sjajni Dejmijan Luis. Lice pravde predstavlja Čak Rouds, čovek sa dubokim podočnjacima, sado mazo porocima, ne tako sjajne naravi, a stvarna osoba koja se krije iza ove uloge je zastrašujuće uverljivi Pol Điamati.

foto: Promo

Rat za dominaciju se nastavlja

Oni koji su pratili Milijarde od prve sezone, bili su svedoci uzbudljive igre mačke i miša dvojice moćnih muškaraca - finansijskog mogula i izuzetno talentovanog njujorškog advokata. Ono što za advokata Roudsa započne kao mala opsesija, pretvori se u psihotičnu preokupaciju koja za cilj ima samo jedno: da privede Bobija Ekelroda pravdi. I to po svaku cenu, pa makar do inkriminišućih dokaza dolazio ilegalno.

U prvoj sezoni nije nedostajalo situacija u kojima nam se činilo da će se Luis i Điamati doslovno počupati za kosu, ali pošto su napetosti između njih dvojice divno dramaturški ispolirane, nikada nije zaista došlo do eksplozije, nego se agonija nadmudrivanja jednostavno prolongirala iz epizode u epizodu. Seriju je sve u svemu gledalo preko 6,5 miliona ljudi, a odlične ocene kritike i publike obećavaju sigurno još nekoliko dobrih sezona.

foto: Promo

Šta čekate, uzmite milijarde

Ako ste voleli ili sa barem malo strepnje u srcu gledali Vuka sa Vol strita, sigurno ćete voleli i ovu Vol strit dramu prve klase koju izvrsno nose Luis i Điamati, nadopunjuju Megi Sif i Malin Akerman, a koja će sigurno promeniti vaše mišljenje o novcu, ljudima koji ga imaju u velikim količinama i njihovoj ulozi u društvu.

S obzirom da prva sezona neke Showtimeove serije nikad nije bila ovako dobro rangirana, uložite malo svog slobodnog vremena i nećete zažaliti. Milijarde samo što nisu stigle, samo treba da ih uzmete!

(Espreso.co.rs/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.