Da li je realno? ZAVRŠILA OSNOVNU ŠKOLU: Mila Jovović ne odustaje i posle 15 godina! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Resident Evil / Promo

Alis se vraća u Rakun Siti

Da li je realno? ZAVRŠILA OSNOVNU ŠKOLU: Mila Jovović ne odustaje i posle 15 godina! (FOTO) (VIDEO)

U šesnaestoj godini od početka franšize "Pritajeno zlo" Mila Jovović nam stiže u bioskope u šestom nastvaku "Pritajeno zlo: Konačno poglavlje"
Objavljeno: 11:17h

Za samo nedelju dana u bioskope nam stiže poslednji deo filmske franšize koju smo pratili punih 15 godina na bioskopskim platnima širom sveta: Pritajeno zlo: Konačno poglavlje.

Obzirom da je sve ovo počelo pre 15 godina, sada se može reći da je franšiza sada napokon porasla i završila osnovnu školu. Doduše, ne svih osam razreda, već dva manje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Resident Evil / Promo

Naime, reč je o šestom nastavku popularnog serijala snimljenog prema istoimenoj video igri koja se prvi puta pojavila 1996. godine, a koja je od tada doživela pravu eksploziju ne samo u svetu video igara, već i na ostalim medijima uključujući niz igranih filmova, animiranih serijala, stripova, knjiga i novela.

foto: Resident Evil / Promo

Glavnu ulogu u svih šest filmskih nastavaka tumači Mila Jovović čiji će se lik Alis u poslednjem poglavlju serijala konačno obračunati sa zlokobnom korporacijom Ambrela. Predstavljamo vam bioskopsku najavu za ovaj horor koga u domaćim bioskopima očekujemo 26. januara 2017. godine!

Radnja filma Pritajeno zlo: Konačno poglavlje nastavlja se tačno tamo gde je prethodni film Pritajeno zlo: Osveta završio. Alis (Jovović) jedina je preživela nakon okršaja ljudi protiv živih mrtvaca. Odlučna da jednom zauvek zaustavi i u potpunosti uništiti korporaciju Ambrela, Alis se vraća u Rakun Siti – mesto gde je njena noćna mora počela. I dok zlokobna korporacija okuplja sve svoje snage za konačni udarac ostatku preživelih nakon apokalipse, Alis će morati da sakupi svu svoju snagu kako bi se oduprla zlu koje preti da uništi čitavu planetu...

Film je režirao obožavateljima franšize već dobro poznati Pol V. S. Anderson (reditelj prvog filma „Pritajeno zlo“, ali i reditelj hitova „Alien protiv Predatora“, „Tri musketara“ i „Pompeja“).

Filmski serijal Pritajeno zlo do sada je na svetskim bioskopskim blagajnama zaradio preko milijardu dolara što ga čini jednom od najprofitabilnijih franšiza u istoriji. Prema ovoj najavi sigurno je da nas očekuje nova doza fantastičnog spektakla prepunog adrenalinske akcije i vrhunskih specijalnih efekata uz uvek raspoloženu Milu Jovović. Uz Milu u ostalim ulogama pojavljuju se Ali Larter, Šan Roberts, Rubi Rouz, Vilijam Levi i Ian Glen. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.