S KIM SE LJUBIŠ, LELE MORI ZONE! Gej scena u novoj Zoni Zamfirovoj! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

ijuuu!

S KIM SE LJUBIŠ, LELE MORI ZONE! Gej scena u novoj Zoni Zamfirovoj! (FOTO) (VIDEO)

- Istina je da ima scena ljubljenja, ali ja ne bih otkrivao o čemu se radi - kaže reditelj Jug Radivojević
Objavljeno: 11:29h

Priča o životu Zone Zamfirove posle udaje za Maneta, a koju u drugom delu filma igra Brankica Sebastijanović, biće pravo iznenađenje za pubiku i to zbog jedne scene pred kraj filma!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Jug je rešio da iznenadi publiku i da i u ovakvom filmu ima jednu scenu koja je nesvakidašnja za vreme u koje je smeštena radnja filma. Naime, u jednoj sceni filma publika će imati prilike da vidi Zonu Zamfirovu kako razmenjuje nežnosti sa prijateljicom iz Britanije - navodi izvor "Blica" i otkriva detalj vezan za njihov poljubac.

- Zonina prijateljica Gena iz Britanije dolazi u Vranje kod Zone gde sa njom provodi godinu dana, jer je njen suprug zbog poslovnih obaveza otputovao u Afriku. Lik prijateljice tumači glumica Marija Stokić kojoj je ovo druga filmska uloga. Gena uživa u Vranju, upoznaje mnogo ljudi i izgleda da ju je ponela južnjačka vrelina. Posle godinu dana boravka u Vranju, Gena mora da se vrati u Britaniju, a na rastanku zbog velike tuge jer napušta Zone koja joj je bila velika podrška, ljubi je u usta - otkriva izvor.

Reditelj filma Jug Radivojević kaže da će ceo film biti interesantan i intrigantan za publiku, ali da ne želi previše da otkriva pre večerašnje beogradske premijere.

foto: Printscreen Youtube / ZoneGrad Production

- Voleo bih da razgovaramo o filmu, ali tek nakon što ga pogledate. Istina je da ima scena ljubljenja, ali ja ne bih otkrivao o čemu se radi - rekao je Jug Radivojević.

Film "Zona Zamfirova drugi deo" premijerno će biti prikazan danas u Velikoj sali Sava centra od 17 i 30 i 20 i 30 časova.

BONUS VIDEO: Espreso.co.rs sa Zonom i Manetom

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.