Milan je lep i zgodan kao Mane, a Brankica je mislila da neće moći da... (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

VRATILO SE ZONE!

Milan je lep i zgodan kao Mane, a Brankica je mislila da neće moći da... (FOTO) (VIDEO)

Zona i Mane, Brankica Sebastijanović i Milan Vasić, pričaju za Espreso o filmskom nastavku jednu od najpoznatijih ljubavnih priča srpske knjževnosti
Objavljeno: 19:08h

Najgledaniji domaći film svih vremena "Zona Zamfirova" dobio je nastvak, koji jednu od najpoznatijih ljubavnih priča srpske knjževnosti vraća se u bioskope širom Srbije, 15 godina nakon prvog dela ekranizacije priče o Zoni i Manetu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Beogradska premijera filma "Zona Zamfirova drugi deo", u režiji Juga Radivojevića, održaće se 24. januara u Sava Centru.

Priča, smeštena je u period između 1905. i 1908. godine, prati dogodovštine čuvenog para dve godine nakon venčanja i probleme sa kojima se oni suočavaju.

Glavna glumica Brankica Sebastijanović kaže da joj je velika čast što tumači glavnu žensku ulogu. Brankica za Espreso kaže da joj je savladavanje akcenta, u početku, izgledalo potpuno nemoguće ali su joj u spremanju uloge pomogle probe.

foto: Espreso.co.rs

Pored svega kroz šta Zona i Mane u filmu prolaze njihova ljubav je univerzalna, kaže Brankica, dodajući da se jedno razlikuju prioriteti koji su nekada bili suštinske vrednosi a danas su nešto drugo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.