DOMINACIJA U ZNAKU BROJA 7: Ovaj film je apsolutni pobednik ZLATNIH GLOBUSA, kao i OVAJ PAR! (VIDEO)
Foto: Reuters

tresao se el ej

DOMINACIJA U ZNAKU BROJA 7: Ovaj film je apsolutni pobednik ZLATNIH GLOBUSA, kao i OVAJ PAR! (VIDEO)

Dodelu filmskih nagrada obeležile oštre kritike glumice Meril Strip na račun novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa
Objavljeno: 14:42h

Mjuzikl "La La Land" reditelja Demijena Šazela osvojio je sedam Zlatnih globusa na sinoćnoj dodeli te prestižne nagrade u Los Anđelesu, koju su obeležile i kritike glumice Meril Strip na račun novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"La La Land", priča o romansi između mlade glumice i džez pijaniste, potpuno je dominirao među nagrađenim ostvarenjima, jer je osvojio priznanja u svih sedam kategorija u kojima je bio nominovan, uključujući i nagradu za najbolji film u kategoriji komedije ili mjuzikla.

Šazel, 31-godišnji američki reditelj i scenarista, osvojio je Zlatni globus za najbolju režiju i najbolji scenario, a glavni glumci, Rajan Gosling i Ema Stoun, nagrađeni su za najbolju glavnu mušku, odnosno žensku ulogu u komediji ili mjuziklu. Mjuzikl je ovenčan i priznanjima za najbolju muziku i najbolju pesmu, numeru "City of Stars".

Film "Moonlight", priča o odrastanju mladog Afroamerikanca koju je napisao i režirao Beri Dženkins, osvojio je samo nagradu za najbolji film u kategoriji drame, iako je bio nominovan u šest kategorija.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.