POSLEDNJI POZDRAV ALFU: Umro glumac Mihajl Mesaroš, poznat po ulozi legendarnog vanzemaljca (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

ZBOGOM ZvezdO SA Melmaka

POSLEDNJI POZDRAV ALFU: Umro glumac Mihajl Mesaroš, poznat po ulozi legendarnog vanzemaljca (VIDEO)

Glumac Mihajl Miču Mesaroš oživeo, u popularnoj seriji, simpatičnog vanzemaljca Alfa sa planete Melmak, dok mu je glas davao drugi glumac Pol Fasko
Objavljeno: 09:46h

Mađarski glumac Mihajl Miču Mesaroš koji je igrao Alfa u istoimenom sitkomu iz 1980-ih je preminuo, objavio je CNN pozivajući se na njegovog menadžera Denisa Vargu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

CNN navodi da je Mesaroš nedavno pretrpeo srčani udar i da se od tada nalazio u bolnici. Njegov menadžer i dugogodišnji prijatelj je izjavio da je glumac preminuo u nedelju, 25. decembra.

Sa druge strane, na Vikipediji i IMDb-u, kao i na pojedinim video-snimcima na Jutjubu, stoji da je Mesaroš preminuo 12. juna 2016. godine.

Mihajl je oživeo simpatičnog vanzemaljca Alfa, sa planete Melmak, dok mu je glas davao drugi glumac, Pol Fasko. Serija je imala 4 sezone. Pošto je bio niskog rasta, on je oblačio kostim Alfa.

Mesaroš je rođen u Mađarskoj 1939. godine, a 1973. se pridružio cirkusu. Nastupao je za predsednike SAD, Džimija Kartera i Ronalda Regana, i postao prijatelj sa Majklom Džeksonom, nakon što ga je pevač video kako nastupa.

foto: Youtube printscreen

Mesaroš se pojavio u TV serijama "Dear John" i "H.R. Pufnstuf", a imao je i manje uloge u filmovima "Look Who’s Talking" i "Big Top Pee-wee".

Stranica "GoFoundMe" se nedavno ponudila da pomogne u plaćanju Mesaroševih bolničkih troškova i troškova sahrane.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.