Koncert u čast balkanske legende: Da se EKV i Milan Mladenović nikad ne zaborave!

U ime dobrog rokenrola

Koncert u čast balkanske legende: Da se EKV i Milan Mladenović nikad ne zaborave!

EKV tribute bend "Deca iz vode" će održati koncert 8. novembra
Objavljeno: 20:13h

Treći tradicionalni beogradski nastup benda "Dece iz vode" sa ciljem održavanja sećanja na rad i muziku Milana Mladenovića je zakazan za nedelju 8. novembar, od 20 časova. Tri dana nakon godišnjice smriti Milana Mladenovića, publika će moći da se priseti legendarnog "EKV" uz živu svirku u "Mikser House".

Promo
Deca iz vode je EKV tribute band nastao pre 2 godine sa idejom da se koncertno obeleži sećanje na Milana Mladenovića i njegov opus. Jedno od glavnih obeležja ovog projekta je što je grupa „Deca iz vode“ jedini tribute na ovim prostorima koji je istovetan nekadašnjoj postavi EKV-a. U ulozi Milana Mladenovića, kao vokal i gitara je Zoran Mladenović (Kiza Bluza bend, So Sabi, Jelizaveta Bam), a kao nekad Margita, klavijature svira već poznata Luna Škopelja (Master Blaster, Čovek Vuk, Svi na pod); na basu je Marke Eror, a bubnjeve svira Nikola Rajović.
Specifičnost koncerta u Mikser House-u je i da će se bendu na bini pridružiti i specijalni gosti i to Boško Stanojević, basista u poslednjoj postavi EKV-a, grupa Čovek Vuk (ex Block Out) i Vladan i Janko (KKN), kao i gosti iznenađenja. Ceo događaj pratiće i video projekcije i animacije, a pre početka koncerta publika će imati priliku da pogleda kratki film "Dečak iz vode" autora Marka Novičića. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.