Više od festivala, više od pokreta, više od brenda: Vodeći svetski DJ magazin nahvalio Exit! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Exit Promo

svaka čast!

Više od festivala, više od pokreta, više od brenda: Vodeći svetski DJ magazin nahvalio Exit! (FOTO) (VIDEO)

- EXIT je postao kultura za sebe i odraz muzike kao pogonske sile za promenu, te blistav primer šta mladi mogu da postignu kad se nečemu posvete u celosti - ističe britanski DJ Mag
Objavljeno:

Nakon priznanja najvećih svetskih medija, kao što su CNN, Guardian, New York Times, i drugi, koji su ove godine promovisali EXIT kao jedan od najboljih festivala na svetu, isto priznanje došlo je od vodećeg svetskog magazina o elektronskoj muzici, britanskog DJ Mag-a. U septembarskom broju u velikom izveštaju sa ovogodišnjeg EXIT festivala, za milione čitalaca širom planete, navodi se da je "EXIT puno više od festivala, više od pokreta, više od brenda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zajedno sa sestrinskim Sea Dance festivalom u Crnoj Gori i budućim širenjem na sve popularniju hrvatsku obalu, EXIT je postao kultura za sebe i odraz muzike kao pogonske sile za promenu, te blistav primer šta mladi mogu da postignu kad se nečemu posvete u celosti". Čitaoci se dalje podsećaju da se radi o jedinstvenom primeru festivala koji je nastao iz bunta i želje mladih za društvenim promenama, a koji se "danas smatra za jedan od najboljih na svetu", kako se navodi u tekstu.

DJ Mag navodi i da je zapanjujuće koliko se EXIT festival razvio od svojih početaka iz 2000. godine do danas, ali da se danas isto može reći i za zemlju domaćina - Srbiju! Uticajni časopis već na početku postavlja i retoričko pitanje: "Iskreno, ko bi rekao da će nakon što su prijatelji i studenti pokrenuli Nulti EXIT, 100-dnevnu proslavu muzike, umetnosti i iznad svega, slobode, protiv opresivnog sistema koji je držao Balkan u izolaciji, ne samo da će im to proći, već i da će oživeti duh ljudi i 16 godina kasnije voditi jedan od najpoznatijih i najvoljenijih festivala u Evropi!".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.