NA ULASKU U TVRĐAVU NE MOŽETE DA UNESETE NIŠTA! Šta sam ja sve unela, ne biste verovali, imala sam SREĆE da me nisu uhapsili! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

više sreće nego pameti

NA ULASKU U TVRĐAVU NE MOŽETE DA UNESETE NIŠTA! Šta sam ja sve unela, ne biste verovali, imala sam SREĆE da me nisu uhapsili! (FOTO)

Ovaj tekst lako može da ponese naslov "Više sreće nego pameti" ili "Budale uvek prođu nekažnjeno"...

Objavljeno:

Nije mi prvi put da idem na Exit, pa mi je vrlo dobro poznato koliko su rigorozni čuvari na ulazu kada je u pitanju unošenje stvari.

Na alkohol naravno odmah možete da zaboravite, ne bi vas pustili sa limenkom piva ni da vam živoz zavisi, a o drugim opijatima ni da ne govorim. Pu, pu, daleko bilo. Da vam nešto pronađu momentalno biste završili na zemlji, sa pandurskom čizmom na potiljku, pa bi do kraja Exita slušali muziku sa radija u policijskoj stanici, a posle - nek vam je bog u pomoći.

foto: Promo

Ne znam na koju foru, ali nakon gotovo sat vremena čekanja u redu i guranja, unela sam sve što mi je bilo u torbi koju mi pandurka ladno nije ni pogledala! Ruku na srce, fino me je ispipala i izvatala, ali torbicu ni da vidi.

Ja je još otvorila, sve joj dala na izvol'te, ali valjda joj nisam bila zanimljiva. Kada sam shvatila šta sam unela malo sam se zamislila.

foto: Promo

U kesici sa duvanom mogla je realno da mi bude i marihuana. I kokain i heroin, šta god hoćete... Selfi stik ne može da se unosi, ali ja sam ga unela.

Imala sam čak i zalutale makazice za nokte koje nisu nimalo naivne, a nisam imala pojma da mi je u jednoj pregradi ostao i čokanj rakije.

foto: Filip Plavčić

To poslednje me je baš obradovalo, ali kad bolje razmislim, šta rade ti panduri na ulazu?! U jeku terorističkih napada oni bez problema puštaju ljude da unose šta im padne na pamet, prijala mi je rakija, ali ne baš toliko...

(M. Ivetić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.