Zakoračite u svet Internet trgovine - ovog novembra na OMGcommerc Beograd 2018
OMGcommerce, Foto: Promo

netokracija srbija predstavlja

Zakoračite u svet Internet trgovine - ovog novembra na OMGcommerc Beograd 2018

Netokracija je ove jeseni za vas pripremila drugi po redu OMGcommerce koji u Beograd dovodi renomirane svetske profesionalce

Objavljeno:

Šta je to što pokreće trgovinu putem digitalnih kanala i kako izgraditi uspešan e-commerce biznis u Srbiji?

Netokracija Srbija otkriva 22. novembra u naučno-tehnološkom parku Beograd.

Drugu godinu zaredom, poslovno-tehnološki magazin Netokracija Srbija organizuje OMGcommerce Beograd — jednodnevnu konferenciju posvećenu Internet trgovini, digitalnoj ekonomiji i budućnosti finansija. Konferencija se održava 22. novembra u Naučno-tehnološkom parku Beograd (Veljka Dugoševića 54) s početkom u 10 časova.

Bilo da ste profesionalac koji se bavi Internet trgovinom, vodi sopstvenu web prodavnicu u okviru koje prodaje proizvode ili usluge, ili se pak bavite razvojem alata koji doprinose prodaji putem digitalnih kanala, Netokracija je ove jeseni za vas pripremila drugi po redu OMGcommerce koji u Beograd dovodi renomirane svetske profesionalce, ali i domaće e-commerce i fintech eksperte.

Konferencija će ugostiti više od 20 govornika koji će se baviti temama o pokretanju e-commerce biznisa od nule, upotrebom podataka i implementacijom loyalty programa, kreativnom automatizacijom velike količine oglasa za vaš Internet biznis, primenom blockchain tehnologije na Internet trgovinu, razvojem digitalnih finansijskih usluga, kao i kupovinom robe iz inostranstva — pretežno na tržištu Sjedinjenih Američkih

Država pomoću poznatih servisa kao što su Amazon i eBay, te njihovom dostavom na području Srbije.

Među predavačima koji dolaze na ovogodišnji OMGcommerce posebno se izdvajaju Daniel Dabek, Oliver Pugh, Diana Gabriela Chirila, Siniša Raković , Silvia Šušnjević , Ivica Kruhek, Dejan Rakezić, Jelena Đurović, Nenad Pantelić i mnogi drugi čija se imena mogu pronaći na zvaničnom sajtu konferencije www.omgcommerce.rs.

- Internet trgovina u Srbiji raste neverovatnom brzinom. Ogroman broj građana danas kupuje robu i usluge putem digitalnih kanala — bilo da govorimo o Internet prodavnicama ili direktno iz popularnih aplikacija kao što su Facebook ili Instagram. Cilj druge OMGcommerce konferencije jeste da na nivou zajednice ustanovimo koji su to trendovi koji oblikuju domaći i svetski e-commerce, ali i koje su to dobre prakse koje svako od nas može primeniti na svoj Internet biznis, nevezano od toga da li vam je tržište Srbija ili čitav svet - izjavio je Marko Mudrinić, direktor Netokracije u Srbiji i programski direktor konferencije.

Za drugo izdanje konferencije poseban akcenat stavljen je upravo na studije slučaja — konkretne poslovne izazove i njihova rešenja o kojima će govornici predavati u okviru Business i Development bloka, namenskih celina posvećenih profesionalcima koji će imati priliku da se uključe u diskusiju u manjim grupama.

Ulaznice za OMGcommerce 2018. mogu se nabaviti već danas po ceni od 3.000 dinara za sve posetioce, dok je za studente obezbeđena posebna cena od 1.500 dinara uz obavezan indeks na ulazu. Firme i veće grupe svoje ulaznice mogu da nabave u okviru specijalnog 3+1 paketa čija cena iznosi 9.000 dinara. Ulaznice su dostupne na zvaničnom sajtu konferencije www.omgcommerce.rs.

O Netokraciji u Srbiji

Vođeni razvojem digitalne i tehnološke zajednice na Balkanu, Netokracija Srbija osnovana je 2015. godine kao drugo izdanje vodeće poslovno-tehnološke medijske kompanije iz Hrvatske. Pokrivajući teme o startapima, novim trendovima i Internet poslovanju, Netokracija prati razvoj industrije informacionih tehnologija i izveštava o najnovijim dešavanjima, edukujući novu generaciju digitalnih profesionalaca koji svake godine posećuju konferencije #DigitalnaKarijera, HR Meetup, Ladies Of New Business i OMGcommerce.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.