Najnoviji pametni telefoni iz Samsung Galaxy S21 serije sada dostupni i u Srbiji
Novosti iz Samsunga, Foto: Promo

STIŽU NOVITETI

Najnoviji pametni telefoni iz Samsung Galaxy S21 serije sada dostupni i u Srbiji

Novi Samsung uređaji u Srbiju su stigli 29. januara - Galaxy S21 (5G 8/128GB) dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 104.990 dinara, dok je preporučena maloprodajna cena za Galaxy S21+ (5G 8/128GB) 129.990 dinara

Objavljeno: 13:23h

Nakon globalnog Unpacked događaja, kompanija Samsung Electronics je na lokalnom virtuelnom događaju predstavila najnovije flegšip modele – Galaxy S21, S21+ i S21 Ultra pametne telefone, kao i Galaxy Buds Pro bežične slušalice.

Ovaj događaj okupio je poznate ličnosti i predstavnike medija iz osam zemalja regiona u kojima Samsung posluje, a među prvima koji su isprobali nove telefone bili su britanska astronautkinja Helen Šarman, hrvatska pevačica Franka Batelić i slovenačka skijašica Ilka Štuhec. Novi Samsung uređaji u Srbiju su stigli 29. januara - Galaxy S21 (5G 8/128GB) dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 104.990 dinara, dok je preporučena maloprodajna cena za Galaxy S21+ (5G 8/128GB) 129.990 dinara. Preporučena maloprodajna cena najjačeg ovogodišnjeg modela, Galaxy S21 Ultra (5G 12/128GB), iznosi 152.990 dinara, dok Galaxy Buds Pro koštaju 28.999 dinara.

1 / 5 Foto: Promo

„Tokom prošle godine svi smo se uverili koliko tehnologija zauzima značajno mesto u našim životima, te mi je posebno drago što danas možemo da predstavimo nove Samsung pametne telefone, koji svojim neverovatnim performansama i naprednom tehnologijom odgovaraju na sve svakodnevne izazove“, rekao je Pavle Zobundžija, direktor odeljenja mobilnih komunikacija u kompaniji Samsung Electronics Adriatic i dodao da telefoni iz Galaxy S21 serije pružaju potpuno novi doživljaj sveta oko nas, kao uređaji koji su nam jednako bitni i za posao, zabavu i za komunikaciju sa porodicom i prijateljima, gde god se mi nalazili.

Galaxy S21 ima novi, kompaktniji dizajn, dok Galaxy S21+ korisnicima nudi 6,7-inčni prošireni ekran i jaču bateriju. Galaxy S21 biće dostupan u fantomsko ljubičastoj, sivoj, roze i beloj boji u verziji od 128 GB i 256 GB, i sa 8 GB RAM memorije. Galaxy S21+ moći će da se nabavi u fantomsko ljubičastoj, srebrnoj i crnoj boji u verziji od 128 GB i 256 GB, uz 8 GB RAM memorije. Oba pametna telefona imaju vrhunske kamere s brojnim opcijama i karakteristikama.

Pametni telefon Galaxy S21 Ultra odlikuje dizajn koji je istovremeno elegantan i upečatljiv. Galaxy S21 Ultra biće dostupan u dve boje – fantomsko crnoj i srebrnoj, a presvučen je luksuznim mat završnim slojem, zbog čega izgleda sofisticiranije. Za razliku od S21 i S21+ uređaja, Galaxy S21 Ultra dostupan je u verziji od 128 GB i sa 12 GB RAM memorije. S21 Ultra podržava i S Pen olovku, koja korisnicima omogućava crtanje, uređivanje fotografija, vođenje beleški i potpisivanje dokumenata.

Kristalna jasnoća zvuka i komunikacija vrlo su važni za Samsung i sve njegove korisnike. Sa 11 milimetarskim vuferom impresivne dubine i 6.5 milimetarskim zvučnikom, Galaxy Buds Pro donose bogatiji i živopisniji zvuk uz minimalne smetnje. Osim što imaju novi i sofisticiraniji izgled, ove bežične slušalice su i vodootporne, a mogu trajati do osam sati bez punjenja.

Za više informacija, posetite:

https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s21-5g/

https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s21-ultra-5g/

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Svojim idejama i tehnologijom Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost. Kompanija postavlja standarde u oblasti TV aparata, smartfona, nosivih uređaja, tableta i digitalnih kućnih uređaja, mrežnih i LSI sistema, memorije i LED tehnologija. Za dodatne informacije i vesti, posetite news.samsung.com/

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.