BUDUĆNOST JE STIGLA: Ovo je novi iPhone 8, 4K 60 fps kamere, brzo, bežično punjenje!
Foto: Reuters

svi ga čekaju

BUDUĆNOST JE STIGLA: Ovo je novi iPhone 8, 4K 60 fps kamere, brzo, bežično punjenje!

Osnovna iPhone 8 verzija koštaće oko 1.100 evra, prema nepotvrđenim informacijama

Objavljeno:

Apple je slučajno, pripremajući programere za dolazak iOS 11 operativnog sistema, otkrio nekoliko značajnih noviteta o iPhone 8 telefonu. Da li će se iPhone 8 zaista zvati tako ili iPhone 2017, odnosno iPhone Edition ili iPhone X, saznaćemo u septembru, po najnovijim šuškanjima, jer je masovna proizvodnja tog modela počela.

Ipak, slavljenički iPhone biće dostupan samo u ograničenoj seriji, a „normalna“ prodaja očekuje se tek do kraja godine, kako proizvodnja bude napredovala.

Kamera koju će novi iPhone imati nosi naziv „Smart Camera“ i automatski će prilagođavati podešavanja za slikanje i snimanje velikog broja različitih kadrova: bebe, ljubimci, brzo kretanje, scene sa slabim osvetljenjem, zalazak/izlazak sunca, tekst, odštampani dokumenti itd.

Prednja kamera će pomoću dodataka i infrared senzora biti u stanju da prepozna lice i otključa uređaj, a moći će da se iskoristi i za Apple Pay uslugu. Prema najnovijim curenjima na različitim IT sajtovima, obe kamere će biti u stanju da snime 4K video u čak 60 fps što je još uvek retkost na mobilnim uređajima.

I na kraju, iPhone će konačno dobiti opciju brzog punjenja baterije, koja će biti u mogućnosti da se napuni i bežično, što je podgrejalo verovanje da će iPhone 8, iPhone Edition ili iPhone X zaista biti napravljen od stakla s obe strane.

Osnovna iPhone 8 verzija koštaće oko 1.100 evra, prema nepotvrđenim informacijama.

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.