Obožavate WhatsApp? Evo kako da ga koristite na računaru!
Foto: Reuters

#jošvišeporuka

Obožavate WhatsApp? Evo kako da ga koristite na računaru!

Za sve ovo potrebno je pet minuta, tako da ako ste zagriženi korisnik WhatsApp isprobajte nove opcije odmah i uživajte bilo kada i bilo gde

Objavljeno:

WhatsApp je očigledno jedna od najboljih aplikacija za poruke sa milijardu korisnika koji svakodnevno šalju bezbroj poruka. Ipak, nije idealno da se neki veći razgovori vode preko samrtfona.

Za sve korisnike koji nisu znali WhatsApp ne morate da koristite samo na telefonu, postoje opcije koje će vam omogućiti da se kuckate i sa računara.

Ova opcija će svima omogućiti da duže poruke pročitaju brže, budući da je skrol znatno brži i da su grupne poruke preglednije.

ZBOGOM RUTERI: Sa ovim uređajem internet je dostupan svuda! (VIDEO)

Za sve one koji imaju ove telefone i uz nekoliko prostih opcija možete da podesite vašu omiljenu aplikaciju na računar, a stare poruke će se automtski sinkovati.

Android, iPhone ( iOS 8.1 ili neki viši), Windows (8.0 i 8.1), Nokia S60, Nokia S40 EVO, BlackBerry i BlackBerry 10 podržavaju ova podešavanja.

Prva stvar koju treba da uradite je da odete na www.whatsapp.com sa vašeg računara i vodite računa da vam je telefon i dalje zakačen na Wi-Fi jer samo onda imate pristup sajtu i vašem nalogu.

foto: Giphy

Nakon toga pojaviće vam se prozor sa linkom koji treba pratiti, a sledeći je korak je da otvorite aplikaciju na vašem telefonu i signalizirate da želite da je koristite na računaru.

Podešavanja izgledaju ovako za navedene telefone:

Android: uđete u Chats screen > Menu > WhatsApp Web.

Nokia S60 and Windows Phone: idete na Menu > WhatsApp Web.

iPhone: otvorite Settings > WhatsApp Web.

BlackBerry: odete na Chats > Menu > WhatsApp Web.

BlackBerry 10: Svajpujte na dole sa vrha ekrana > WhatsApp Web.

Nokia S40: Svajpujte na gore sa dna ekrana > WhatsApp Web.

Aplikacija će nakon toga aktivirati kameru kako biste skenirali QR kod koji se nalazi na vašem računaru.

foto: Reuters

Ukoliko vam ovo zvuči previše komplikovano možete da skinete WhatsApp Web na Meka ili Windiws računar. Oni koji koriste Meka trebaće im OS X 10.9 ili bolji, a kornicima Windowsa treba najmanje Windoes 8 ili bolji.

Za sve ovo potrebno je pet minuta, tako da ako ste zagriženi korisnik WhatsApp isprobajte nove opcije odmah i uživajte bilo kada i bilo gde.

(Espreso.co.rs / Mashable)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.