Uskoro stižu TRI nova iPhone uređaja?
Foto: Filip Plavčić

svet je spreman

Uskoro stižu TRI nova iPhone uređaja?

Doduše, verovatno ćete morati sačekati malo duže da ugrabite taj novi, interesantni telefon
Objavljeno:

Deseta godišnjica od lansiranja prvog iPhone uređaja se brzo približava i najverovatnije ćemo tog dana, 29. juna, saznati šta će se dešavati dalje sa iPhone-om.

Glasine su kolale mesecima, ali poslednji Bloomberg izveštaj kristališe sve teorije u jedno lako razumljivo predviđanje, a to je da će biti tri iPhone-a, dva će biti očekivane nadogradnje i jedan sa potpuno novim i modernim dizajnom. Doduše, verovatno ćete morati sačekati malo duže da ugrabite taj novi, interesantni telefon.

Spremite se za stiskanje: Uskoro stiže novi HTC U! (VIDEO)

Izveštaj ukazuje da će dva relativno normalna naslednika iPhone 7 i iPhone 7 Plus telefona, biti najavljena i da će oni u suštini biti 7S i 7S Plus, koji bi po pravilu trebali stići u septembru, ako je suditi po standardnom Apple ciklusu.

foto: Filip Plavčić

Ali, razbijajući ciklus, njima se pridružuje i Anniversary iPhone o kojem se zaista mnogo pričalo i spekulisalo, koji bi trebao da ima potpuno nov izgled i sasvim sigurno, mnogo veću cenu.

Kako prenosi DS, ovo su sve ponavljanja i ponovne potvrde glasina, koje su već neko vreme prisutne i koje govore o novom premijum modelu koji će imati zakrivljeni kristalno jasan OLED ekran i veoma male ivice, veličine displeja kao iPhone 7 Plus ali unutar telefona veličine običnog iPhone 7 uređaja.

foto: Filip Plavčić

Ovaj telefon će sasvim sigurno biti prilično skup, sa cenom najverovatnije iznad 1.000 evra, ali po svemu sudeći neće doći skoro. Iako se očekuje da će ga Apple prikazati kada i druga dva, proizvodne komplikacije bi mogle odložiti datum isporuke ovog telefona čak i do sledeće godine.

Najverovatnije će nam sve biti mnogo jasnije 29. juna.

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.