Nema više spojlera: Aplikacija koja vam dozvoljava da gledate Igru prestola na miru (GIF)
Foto: Giphy

KVARIŠE BLOKIRANI STE

Nema više spojlera: Aplikacija koja vam dozvoljava da gledate Igru prestola na miru (GIF)

Ipak, ima onih sajtova koji unapred najave spojlere
Objavljeno: 10:43h

Nove epizode serije Igra prestola postale su nešto poput nedeljnog događaja, ako ne pogledate svežu epizodu čim izađe, u ponedeljak ujutro dočeka će vas dosta gadna situacija na društvenim mrežama, portalima i internutu uopšte. A stvari su eskalirale do te mere da se na spoilere naleće već nakon sat vremena od kraja emitovanja svake nove epizode popularne serije u SAD-u. Neće vam biti dobro: Kineska luksuzna limuzina skuplja od Rols-Rojsa (FOTO) (VIDEO) Nažalost, nemaju svi prilike da gledaju nove epizode Igre prestola u stvarnom vremenu i to se baš i ne može da se promeni, ali zato je neki genijalac napravio aplikaciju koja će sve spoilere povezane s Igrom prestola skloniti s vaših društvenih mreža. S ostatkom interneta je situacija malo kompleksnija pa ćete na portalima poput ovog i dalje svako toliko naleteti na neki novi spoiler. Ipak, ima onih sajtova koji unapred najave spojlere.

foto: Giphy

Dakle, vaše spasonosno oružje protiv spoilera zove se Game of Spoils, napravio je Stu Bler, a funkcioniše na sledeći način: zacrni sve postove koji sadrže neku frazu povezanu sa serijom Igra prestola i umesto spoilera dobijate zgodnu poručicu ekstenzije Game of Spoils. Funkcioniše na Twitteru, Facebooku, Redditu i Google Newsu.

foto: Giphy

A cela stvar postala je još bolja kad je stigao update Game of Spoilsa koji svakom korisniku omogućuje individualizaciju ekstenzije pa ćete tako, ako instalirate ekstenziju, moći ćete da dodate personalizovane raze koje će vam omogućiti da isključite samo neke određene spoilere. Internet možda jeste mračan i pun spoilera, ali zato vaš život odsad to više ne mora da bude. (Espreso.co.rs / Telegram.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.