Majkrosoft vam instalira Windows 10 bez vašeg znanja (FOTO) (GIF)

milom ili silom

Majkrosoft vam instalira Windows 10 bez vašeg znanja (FOTO) (GIF)

Ko ima aktivirano automatsko preuzimanje nadogradnji za Windows OS i potvrđenu opciju "Give me recommended updates the same way I receive important updates", Windows 10 će mu stići na kompjuter u pozadini
Objavljeno: 15:59h

Majkrosoft je promenio proces zamene operativnog sistema koji trenutno koristite u Windows 10, prebacivši ga iz opcije "po izboru" u "preporučena". Dobra vest je da sada svako može da pređe na Windows 10 bez potrebe za rezervacijom. Otvaranje (istorije) prozora: Trideseti rođendan Windowsa! (VIDEO) Loša vest? Ko ima aktivirano automatsko preuzimanje nadogradnji za Windows OS i potvrđenu opciju "Give me recommended updates the same way I receive important updates", Windows 10 će mu stići na kompjuter u pozadini, bez njegovog znanja!

Čak i ako se prebacite na Windows 10, opcija povratka na staro bez gubitka podataka otvorena je mesec dana. Ako još niste spremni na Windows 10 - bolje sprečiti, nego lečiti!

Pravovremena odluka će vam uštediti i 3 GB prostora, koliko je desetka "teška". I dok neki ocenjuju da je ovaj potez prilično agresivan, iz Majkrosofta poručuju da žele da olakšaju prelazak na noviju verziju operativnog sistema za sve korisnike Windowsa 7 i 8.1, na koje se ova promena odnosi. (Espreso.co.rs / Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.