NOVO APPLE ČUDO: Isprobajte IKEA nameštaj pre kupovine! (VIDEO)
Foto: Giphy

VIRTUELNO OPREMANJE

NOVO APPLE ČUDO: Isprobajte IKEA nameštaj pre kupovine! (VIDEO)

Dugo očekivani iOS 11 stiže u oktobru a zajedno sa njim i Apple ARKit koji omogućava da IKEA Place funkcioniše

Objavljeno:

Virtuelno opremanje stanova je nešto što bi većina povezala sa Blade Runner filmom, ali IKEA ove jesni donosi nešto posebno. Ukoliko ste ponosni vlasnik iPhone uređaja moći ćete da uživate u aplikaciji koja vam omogućava da isprobate nameštaj.

IKEA Place je revolucionarna aplikacija koja korisnicima omogućava da isprobaju nameštaj u svom stanu pre nego što ga kupe u prodavnici.

Kad vidite ovu fotku, svašta vam nešto padne na pamet. Međutim, Džesika je jedna sasvim neobična i drugačija devojka! (FOTO) (VIDEO)

Nova tehnologija koju su osmislili Apple inženjeri daje mogućnost da vidite namešten stan tako što ćete kameru usmeriti ka mestu na koje biste postavili fotelju ili krevet.

Aplikacija postavlja sliku predmeta na mesto koje želite, tako da više neće biti neprijatnog povraćaja robe u prodavnice. Uostalom daje vam predstavu o tome kako će se stvari uklopiti u vaše okruženje.

Dugo očekivani iOS 11 stiže u oktobru a zajedno sa njim i Apple ARKit koji omogućava da IKEA Place funkcioniše. Do tada možete da uživate u fotkama onome što nas očekuje na jesen i pripremite se da budete oduševljeni.

(Espreso.co.rs / Bored Panda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.