CORSAIR je gejmerski san: Za ovaj PC je bilo potrebno 22 godine inženjeringa! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

ludilo tehnologije

CORSAIR je gejmerski san: Za ovaj PC je bilo potrebno 22 godine inženjeringa! (VIDEO)


Početna cena za CORSAIR ONE počinje od 1.800 dolara pa ide sve do
2.600 dolara

Objavljeno:

CORSAIR je uradio neverovatan posao izradom ovog fantastičnog PC uređaja, za koji tvrde da im je bilo potrebno 22 godine preciznog inženjeringa.

Pre svega dimenzija za CORSAIR ONE su veoma male. Visina mu iznosi 380 milimetara, širina 176 i dužina 200. Kada se pogleda kakav moćan hardver poseduje unutar ovog sićušnog kućišta, pohvale kreatorima su još veće: najnoviji procesor sedme generacije Intel kompanije, uparen sa matičnom pločom Z270 Mini-ITX, je samo dobra podloga za ostale komponente. Zaludeo je svet: Džek ima 10 godina, 70.000 fanova i novi je mejkap guru! (FOTO) (VIDEO)

Grafička je, naravno, GTX 1080, ali postoji i verzija sa novom paskal arhitekturom tj. GTX 1080 Ti, koja donosi tri puta bolje performanse od prethodne generacije, što će najviše značiti korisnicima 4K monitora i VR entuzijastima. Još jedna bitna stvar u vezi sa grafičkom kartom jeste to što koriste tečno hlađenje, koje sprečava pregrevanje prilikom jakih opterećenja.

foto: Printscreen/youtube

U konfiguraciju je uvrštena jedna od najbržih DDR4 RAM memorija sa 16 GB, koji se mogu dopuniti sa još toliko. Što se interne memorije tiče, CORSAIR koristi super brzu SSD memoriju koja se može proširiti sve do 2 TB, ali takođe koristi HDD, koji je nadogradiv do čak 4 TB.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.