APPLE RAZVIJA SUPERIORNU TEHNOLOGIJU! Informacije se drže u strogoj tajnosti, evo i zašto!
Foto: Reuter

pogled u budućnost

APPLE RAZVIJA SUPERIORNU TEHNOLOGIJU! Informacije se drže u strogoj tajnosti, evo i zašto!

Javlja se sve više dokaza da kompanija Apple radi na jednom velikom, potpuno inovativnom projektu
Objavljeno:

Povreda na Apple kampusu je najbolja indicija koju imamo do sada, da Apple radi na AR naočarima.

Posle povrede prošlog meseca, izveštaj o incidentu se greškom našao u rukama stotina Apple reportera. Sa naslovom "Opisi Udara Prijavljeni u Santa Klara Dolini Prošlog Meseca", ovaj izveštaj sadrži nove informacije o Apple-ovom AR (proširena realnost) projektu o kojem se priča.

Galaxy S8 je stigao u Srbiju: Novo Samsung čudo nas je oborilo s nogu! (FOTO) (VIDEO)

Ništa konkretno nije pisalo, ali izveštaj potvrđuje da je Apple testirao naočare dizajnirane da preklapaju 3D slike u vaše oko.

foto: AP Mark Lennihan

- Nakon BT4 korisničke studije, korisnica se požalila voditelju studije da oseća nelagodu u oku i rekla je da je videla laserski fleš u nekoliko navrata tokom studije. Glavni naučnik ju je potom poslao kod optometriste i osigurao je prototip za dalju analizu.

- Zaposleni se požalio na bol u oku nakon rada sa novim prototipom, misleći da je možda povezano sa upotrebom. Primetio je da je sigurnosni pečat na magenta (spoljnjem) kućištu polomljen i pomislio da je neko pokvario uređaj.

Po priči izvora bliskom materiji, Apple možda testira i AR i VR naočare. Iako ne potvrđuju postojanje nijednog od ta dva, zaista zvuči kao da se nešto sprema u Apple HQ.

(Espreso.co.rs/gizmodo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.