Stare navike i nove tehnologije: Pišite po stolu i radite na kompu U ISTO VREME! (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen

INTERAKTIVNO PLATNO

Stare navike i nove tehnologije: Pišite po stolu i radite na kompu U ISTO VREME! (VIDEO)

Pametni stolovi bi mogli da budu pravo rešenje za sve koji imaju problem da direktno prenesu svoje ideje na ekran računara
Objavljeno:

Ono što je započelo kao Dell koncept pametnog stola 2014. godine evoluiralo je u Dell Canvas novu kategoriju tehnologije radne površine koja omogućuje kreativnu produktivnost za programere sadržaja, softvera i igara, ali i dizajnere.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jednostavno je, radite brzinom misli na stolu, koji se ponaša kao da je računar, ali i mnogo više od toga, pomoću Dell Canvas interaktivnog uređaja.

Radna površina od 27 inča može se koristiti pod uglom ili položena ravno na sto kako bi profesionalci mogli da kreiraju, komuniciraju i izražavaju svoje misli i ideje, prirodno kao što to rade s olovkom i papirom, putem dodira ili digitalne olovke, pretvarajući crteže u digitalne slike.

Dell Canvas je razvijen u saradnji sa kompanijom Microsoft, pa je i kompatibilan sa bilo kojim Windows 10 uređajem, Dell Canvas se neprimetno spaja sa softverskim rešenjima poput Adobe-a, Autodesk-a, AVID-a, Dessault Systems i SolidWorks.

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.