FORTNITE POMERIO GRANICE: Sudski dokumenti otkrili NEVEROVATNU ZARADU
Ilustracija, Foto: Profimedia, prentscreen/youtube

u plusu

FORTNITE POMERIO GRANICE: Sudski dokumenti otkrili NEVEROVATNU ZARADU

Suđenje između Epic Games-a i Apple-a donosi javnosti sve više noviteta o poslovanju kompanije i uspešnosti Fortnite-a

Objavljeno: 18:48h

Novi dokumenti sa suđenja otkrivaju da je Fortnite doneo kompaniji oko 9 milijardi dolara u periodu od dve godine. Finansijski izveštaj iz januara prošle godine pokazuje da je Fortnite zaradio 5,4 milijarde 2018. godine, a 3,7 milijardi naredne godine. Prema predikcijama, kompanija je trebala da zaradi 2,7 milijarde u 2020. ali su tu godinu završili sa impresivnih 5,1 milijardi u plusu.

I druge igre koje su u vlasništvu Epic Games-a su doprinele, kao i prihodi od Unreal endžina, ali daleka druga pozicija po zaradi pripada Epic Games digitalnoj prodavnici. U istom periodu platforma je zaradila 235 miliona dolara ali su potrošili 444 miliona kako bi privukli igrače i ekskluzivne igre.

Procurele su i informacije o sadržajima koje su kreatori pripremili za njihove obožavatelje u narednom periodu. Epic Games planira da doda još jednu opciju za igranje pod nazivom Downtown Dunk. U arkadnoj verziji basketa igraćete sa Lebron Džejmsom i Zajon Viliamsonom, a ovu nisu jedini noviteti koji se pominju.

U igri će se pojaviti skinovi najpoznatijih ličnosti i karaktera iz popularnih franšiza. Pored Nejmara i saradnje sa Marvelom, koje se pominju u dokumentu, u betl rojalu bi trebali da vidimo Lebron Džejmsa, Roka, Arianu Grande, Lejdi Gagu, Samus Aran (Metroid), Naruta, Ketnis Everdin (The Hunger Games), Bitriks (Kill Bill), Snejk Pliskina (Escape From New York), Džon Meklejna (Die Hard).

(Espreso / Esports)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.